Wikipedia:Risikoforbehold: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
EPO (diskussion | bidrag)
m Fjerner link
OKBot (diskussion | bidrag)
m robot Tilføjer: bs, es, hr, id, sr Ændrer: ca
Linje 27: Linje 27:
[[Kategori:Wikipedia|Risikoforbehold]]
[[Kategori:Wikipedia|Risikoforbehold]]


[[bs:Wikipedia:Korištenje na vlastitu odgovornost]]
[[ca:Viquipèdia:Declinació de responsabilitat per perills]]
[[ca:Viquipèdia:Avís d'exempció de responsabilitat per perills]]
[[en:Wikipedia:Risk disclaimer]]
[[en:Wikipedia:Risk disclaimer]]
[[es:Wikipedia:Aviso de riesgo]]
[[hr:Wikipedija:Korištenje na vlastiti rizik]]
[[hu:Wikipédia:Kockázatok kizárása]]
[[hu:Wikipédia:Kockázatok kizárása]]
[[id:Wikipedia:Penyangkalan risiko]]
[[it:Wikipedia:Disclaimer sul rischio]]
[[it:Wikipedia:Disclaimer sul rischio]]
[[pt:Wikipedia:Aviso de risco]]
[[pt:Wikipedia:Aviso de risco]]
[[ro:Wikipedia:Disclaimer despre riscuri]]
[[ro:Wikipedia:Disclaimer despre riscuri]]
[[sr:Википедија:Одрицање о ризику]]
[[sv:Wikipedia:Förbehåll för risker]]
[[sv:Wikipedia:Förbehåll för risker]]
[[tr:Vikipedi:Risk sorumluluğu reddi]]
[[tr:Vikipedi:Risk sorumluluğu reddi]]

Versionen fra 19. dec. 2007, 08:52

Generelle forbehold - Brug Wikipedia på egen risiko! - Wikipedia yder ikke lægelig rådgivning - Wikipedia yder ikke juridisk rådgivning


ADVARSEL: BRUG WIKIPEDIA PÅ EGEN RISIKO!

VÆR OPMÆRKSOM PÅ, AT ET HVILKET SOM HELST INDHOLD, SOM DU FINDER PÅ WIKIPEDIA, KAN VÆRE UNØJAGTIGT, MISVISENDE, FARLIGT ELLER ULOVLIGT.

Dette risikoforbehold er knyttet til den side, du har læst, fordi nogen mener, at visse af oplysningerne på siden kan skabe en urimelig risiko for de læsere, som vælger at iværksætte eller bruge oplysningerne i forbindelse med deres egne aktiviteter eller for at sprede oplysningerne til brug for tredjepart.

Ingen af udgiverne, bidragyderne, sponsorerne, administratorerne, systemoperatørerne, vandalerne eller hvem som helst andre, der er knyttet til Wikipedia, på hvilken måde det end måtte være, kan drages til ansvar for din brug af oplysninger, der er indeholdt i eller forbundet med disse sider.

Vær venlig at tage alle de nødvendige forholdsregler for at sikre dig, at en hvilken som helst oplysning, som du får fra Wikipedia, er korrekt og er blevet bekræftet. Hvis der er nogen som helst antydninger vedrørende farlige, ulovlige eller uetiske aktiviteter, så husk, at alle og enhver kan lægge sådanne oplysninger ind på Wikipedia og at de muligvis ikke er kvalificerede til at skaffe dig informationer, som oplyser dig om nødvendige sikkerhedsforskrifter eller tiltag, du kan udføre for at forebygge uheld, legemsskade eller andre skader på din person, din ejendom eller dit omdømme. Hvis du har brug for præcis rådgivning (f.eks. lægelig, juridisk eller risikomæssig), så søg den hos fagfolk, som har ret til at praktisere, eller som er fortrolige med forholdene på det område.

Wikipedia bliver ikke systematisk bedømt af fagfolk; selv om læsere kan korrigere fejl og fjerne fejlagtige anvisninger, har de ikke nogen juridisk pligt til at gøre det, og derfor gives alle oplysninger, som du læser her, uden nogen form for implicit garanti vedrørende brugbarheden i forhold til noget som helst formål eller anvendelse.

Wikipedia kan ikke sagsøges for afledte skader, da det er en frivilligt sammenslutning af individer, som frit har udviklet den for at gøre forskelligt uddannelsesmæssigt, kulturelt og informativt stof tilgængeligt online. Disse oplysninger får du vederlagsfrit, og derfor er der ingen aftale eller forståelse mellem dig og Wikipedia angående din brug eller modificering af disse oplysninger ud over det, der ligger i GNU Free Documentation License.

STOL IKKE PÅ NOGET SOM HELST, DER FINDES PÅ WIKIPEDIA. DIN UAFHÆNGIGE BEKRÆFTELSE ANBEFALES PÅ DET KRAFTIGSTE.