Goleniów: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
→‎Natur: Goleniowska Skoven
Stettin Byområdet
Linje 23: Linje 23:
}}
}}


'''Goleniów''' er en by i det vestlige [[Polen]], i [[zachodniopomorskie]] [[voivodskab]] ([[Stettin Byområde]]). Goleniów er hovedsæde for amtet [[Powiat goleniowski]]. Goleniów ligger ved floden [[Ina]] tæt på [[Szczecin]]. Den internationale lufthavn ''Szczecin-Goleniów "Solidarność" Airport'' ligger lige øst for byen.
'''Goleniów''' er en by i det vestlige [[Polen]], i [[zachodniopomorskie]] [[voivodskab]] ([[Stettin Byområdet]]). Goleniów er hovedsæde for amtet [[Powiat goleniowski]]. Goleniów ligger ved floden [[Ina]] tæt på [[Szczecin]]. Den internationale lufthavn ''Szczecin-Goleniów "Solidarność" Airport'' ligger lige øst for byen.


==Natur==
==Natur==

Versionen fra 30. dec. 2007, 19:37

Goleniów
Byflag Byvåben
Overblik
Land Polen Polen
Borgmester Andrzej Wojciechowski
Voivodskab zachodniopomorskie
Grundlagt 13. århundrede
Demografi
Befolkning 22.399 (2007)
 - Areal 11,74 km²
 - Befolknings­tæthed 1901 pr. km²
Andet
Tidszone UTC +1
Hjemmeside www.goleniow.pl

Goleniów er en by i det vestlige Polen, i zachodniopomorskie voivodskab (Stettin Byområdet). Goleniów er hovedsæde for amtet Powiat goleniowski. Goleniów ligger ved floden Ina tæt på Szczecin. Den internationale lufthavn Szczecin-Goleniów "Solidarność" Airport ligger lige øst for byen.

Natur

Byer ved Goleniów

Landsbyer ved Goleniów

Se også

Eksterne henvisninger

Skabelon:Commons3


Polsk geografiSpire
Denne artikel om polsk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi

Skabelon:Link FA