Savona: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Ny side: Savona er en vigtig havneby der ligger mellem Genova og den franske grænse på den italienske riviera. Savona er hovedby i provinsen af samme navn. Savona var førhen en af hovedbyerne i d...
 
m wiki, stub, kat, iw
Linje 1: Linje 1:
Savona er en vigtig havneby der ligger mellem Genova og den franske grænse på den italienske riviera. Savona er hovedby i provinsen af samme navn. Savona var førhen en af hovedbyerne i den italienske jernindustri, men lever idag af turisme og transport.
'''Savona''' er en vigtig [[havneby]], der ligger mellem [[Genova]] og den franske grænse på den italienske riviera. Savona er hovedby i provinsen af samme navn. Savona var førhen en af hovedbyerne i den italienske jernindustri, men lever idag af turisme og transport.

{{IT-geostub}}

[[kategori:havnebyer]]
[[kategori:byer i Italien]]

[[en:Savona]]

Versionen fra 29. jan. 2008, 14:43

Savona er en vigtig havneby, der ligger mellem Genova og den franske grænse på den italienske riviera. Savona er hovedby i provinsen af samme navn. Savona var førhen en af hovedbyerne i den italienske jernindustri, men lever idag af turisme og transport.

Italiensk geografiSpire
Denne artikel om italiensk geografi er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Geografi