Ortmann (vognmand): Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m opstart, jeg prøver at tale med vognmanden næste gang jeg møder ham, han må kunne give lidt flere detaljer.
 
Lidt detaljer tilpasset. Opsætning.
Linje 1: Linje 1:
'''Ortmann''' er navnet på en vognmandsforretning på entreprenør- og affaldsområdet. Firmaet Ortmann har adresse i [[Kgs. Lyngby]] og kendes på røde lastbiler med sort stribe samt et hvidt O, hvis ikke hele navnet er skrevet på døren.
'''Peter Ortmann Nielsen''' er et gentaget navn i Ortmann Nielsen-familien fra [[Charlottenlund]]. Faderen grundlagde [[P. O. Nielsen]], og da sønnen med samme navn ville starte eget firma, kaldte han det ''Ortmann''. Sønnens nevø, der også er vognmand, hedder også Peter og driver sin fars firma [[Preben O. Nielsen]].

Vognmanden er '''Peter Ortmann Nielsen'''.

Peter Ortmann Nielsen er et gentaget navn i Ortmann Nielsen-familien fra [[Charlottenlund]]. Faderen grundlagde [[P. O. Nielsen]], og da sønnen med samme navn ville starte eget firma, kaldte han det ''Ortmann''. Sønnens nevø, der også er vognmand, hedder også Peter og driver sin fars firma [[Preben O. Nielsen]].


Firmaet Ortmann har adresse i [[Kgs. Lyngby]].


{{stub}}
{{stub}}

Versionen fra 23. feb. 2008, 00:02

Ortmann er navnet på en vognmandsforretning på entreprenør- og affaldsområdet. Firmaet Ortmann har adresse i Kgs. Lyngby og kendes på røde lastbiler med sort stribe samt et hvidt O, hvis ikke hele navnet er skrevet på døren.

Vognmanden er Peter Ortmann Nielsen.

Peter Ortmann Nielsen er et gentaget navn i Ortmann Nielsen-familien fra Charlottenlund. Faderen grundlagde P. O. Nielsen, og da sønnen med samme navn ville starte eget firma, kaldte han det Ortmann. Sønnens nevø, der også er vognmand, hedder også Peter og driver sin fars firma Preben O. Nielsen.


ArtikelstumpSpire
Denne artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.