Forskel mellem versioner af "Wikipedia-diskussion:Normer for brugersider"

Spring til navigation Spring til søgning
→‎Ikke tilladt på brugersider: Tilpasset afsnit indsat
(→‎Ikke tilladt på brugersider: Tilpasset afsnit indsat)
:::Generelt:
:::Nu er det jo ingen hemmelighed, at mit forslag udspringer af en kontrovers med en bruger, som brugte sin brugerside til angreb på andre brugere samt påstand om at være blevet truet med blokering. Sidstnævnte var anonymiseret, men det tilhørende citat var identificerbart skrevet af undertegnede men ment som et godt råd. Dette blev bemeldte bruger gentagne gjort opmærksom på af både undertegnede og andre, ligesom andre gjorde opmærksom på, at undertegnede ikke var administrator og derfor ikke kunne blokere. Jeg krævede derfor gentagne gange citatet og noget viderebryggende løgn fjernet, men intet skete, hvilket jeg, som I nok forstår, efterhånden blev mere og mere sur over. Nu er bemeldte brugerside så slettet her til morgen og tak for det, men den slags sager skulle helst undgås for fremtiden. For der er vel næppe nogen, der bryder sig om at blive hængt ud for noget, man aldrig har ment, gjort eller haft til hensigt? --[[Bruger:Dannebrog Spy|Dannebrog Spy]] 13. feb 2008, 23:29 (CET)
 
Ja man kan jo ikke ligefrem påstå, at diskussionslysten har været overvældende, men problemet har jo hidtil heldigvis også været lille. Men nu har jeg altså tilladt mig at indsætte et afsnit ''Ikke tilladt på brugersider'' tilpasset efter ovenstående kommentarer og observationer af almindelig praksis og holdninger. Bevares der er måske stadig nogle ting, der skal omformuleres, og som ikke-administrator er der måske nogle ting, jeg ikke er fuldt bekendt med. I så fald må I sige til. Min generelle hensigt er da også først og fremmest at have noget konkret til brug for eventuelle fremtidige konflikter (som forhåbentlig aldrig kommer, men man kan jo desværre aldrig vide, vi har jo desværre af og til brugere, der udviser temmelig konfrontativ adfærd).
 
Lige en note med hensyn til tidsrum før indgreb: det er tænkt som en tommelfingerregel og må selvfølgelig gerne afviges hvis sagens udvikling fordrer det. Mit ønske er blot af folk der er involverede skal vide hvor længe de skal vente før der sker noget i disse nemt ubehagelige sager. --[[Bruger:Dannebrog Spy|Dannebrog Spy]] 18. mar 2008, 17:51 (CET)

Navigationsmenu