Gravitation (manga): Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m wiki + kat
Linje 3: Linje 3:


==Handling==
==Handling==
Den handler om den 18-årige dreng ved navn Shuichi Shindo. Han lever og ånder for sin [[musik]]. Men en dag møder han den mystiske fyr, ved navn Eiri Yuki. Eiri Yuki er den verdens berømte kærlighedsroman-[[forfatter]]. Shuichi falder for ham på stedet og gør alt for at finde ham igen. Han finder ham og en masse sker. Bandet med hans bedste ven Hiroshi Nakano bliver opdaget og bliver til ''Bad Luck''. Deres fremtid ser lys ud. Indtil der kommer problemer i Shuichi og Eiris forhold.
Den handler om den 18-årige dreng ved navn Shuichi Shindo. Han lever og ånder for sin [[musik]]. Men en dag møder han den mystiske fyr, ved navn Eiri Yuki. Eiri Yuki er den verdens berømte kærlighedsroman-[[forfatter]]. Shuichi falder for ham på stedet og gør alt for at finde ham igen. Han finder ham og en masse sker f.eks. lader Shuichi Eiri have sex med ham. Bandet med hans bedste ven Hiroshi Nakano bliver opdaget og bliver til ''Bad Luck''. Deres fremtid ser lys ud. Indtil der kommer problemer i Shuichi og Eiris forhold.
{{animestub}}
{{animestub}}



Versionen fra 30. maj 2008, 23:25

Gravitation er en manga.

Handling

Den handler om den 18-årige dreng ved navn Shuichi Shindo. Han lever og ånder for sin musik. Men en dag møder han den mystiske fyr, ved navn Eiri Yuki. Eiri Yuki er den verdens berømte kærlighedsroman-forfatter. Shuichi falder for ham på stedet og gør alt for at finde ham igen. Han finder ham og en masse sker f.eks. lader Shuichi Eiri have sex med ham. Bandet med hans bedste ven Hiroshi Nakano bliver opdaget og bliver til Bad Luck. Deres fremtid ser lys ud. Indtil der kommer problemer i Shuichi og Eiris forhold.

Anime eller mangaSpire
Denne artikel om en anime og/eller manga er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.