Diskussion:C Sharp: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Commons activity notification (1 images): Wikibooks-logo.png
Linje 21: Linje 21:


--[[Bruger:Drow|Drow]] 26. mar 2008, 14:02 (CET)
--[[Bruger:Drow|Drow]] 26. mar 2008, 14:02 (CET)

== Billedadvarsel ==
De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. ''Denne besked blev genereret automatisk af [[Wikipedia:CommonsTicker|CommonsTicker]]''.
<div class="tickerList">
* {{TickerEntry
|status=
|editor=
|notice=
|page=Image:Wikibooks-logo.png
|image=Wikibooks-logo.png
|user=Siebrand
|type=deleted
|action=deleted
|action2=
|comment=: dupe Image:Wikibooks-logo-en.png
}}<!-- ticker-id: 732620 --> <!-- timestamp: 20080602230844 -->
</div>
-- [[Bruger:CommonsTicker|CommonsTicker]] 3. jun 2008, 04:19 (CEST)

Versionen fra 3. jun. 2008, 04:19

Kan denne artikel flyttes til C# med MediaWiki 1.5? --Palnatoke 14. jul 2005 kl. 07:10 (CEST)

Det kan den vist ikke, nej. --Palnatoke 14. jul 2005 kl. 07:11 (CEST)

Udtale af c#

Det er sikkert en død sild, men jeg vil godt slå et slag for at få indført en kommentar om udtalen af C#. Navnet C# er - bl.a. ifølge den engelske artikel om C# - hentet fra musikken, hvor c# læses "kryds for C" eller "cis". Udtalen "See Sharp" er da også netop udtalen af tonen cis på engelsk. Derfor burde den danske udtale være "sis", og ikke "si: sjarp". Sprogene C og C++ udtales mig bekendt som regel på helt normalt dansk - altså "se" og "se plus plus", ikke "si:" og "si: plôs plôs" - så derfor burde C# også udtales på dansk, lige ud af landevejen som "sis".

Jeg holder selv stædigt fast i den udtale, men er pessimist mht. at få den udbredt. Men selv om man så holder fast i den engelskbaserede udtale, var det måske en ide at få klarlagt om den mest almindelige form er "se sjarp" eller "si: sjarp" (altså om c'et udtales på dansk eller engelsk).

--Jens Gyldenkærne Clausen 6. okt 2006 kl. 00:09 (CEST)

Det er desværre ikke Wikipedias opgave at udbrede passende termer. Heller ikke for "Se Havelåge". Vi må bare vente på at afløseren Db eller D kommer på gaden. :-) Rune Magnussen 15. okt 2006 kl. 23:20 (CEST)

Markant ændring i artikeltekst

Jeg ønsker at foretage en markant ændring i indholdet, da jeg mener at flere ting er decideret vage eller endda direkte forkerte! Samt en generel oprydning. '.NET', nævnes forskellige steder, med flere forskellige syntakser (.NET, Dotnet, Dot Net, .net). Desuden: C#, IL, MSIL; har intet med en virtual machine at gøre. En generel forklaring på JIT, bytecode og maskinkode er vist nødvendig.

Flere anvendelsesmuligheder - c# kan både anvendes som kompilersprog på en lokal computer og som sprog i ASP.NET. Dette gør det enkelt at sammenkoble et program på en computer med en server-side løsning.

Dette er yderst kringlet og fortæller faktisk intet om anvendelesmulighederne. En winform og en webform applikation, har intet med en "sammenkobling" af en computer (klient) og en server at gøre...

--Drow 26. mar 2008, 14:02 (CET)

Billedadvarsel

De følgende billeder er blevet slettet fra Commons eller er blevet indstillet til sletning. Hvis billederne er slettet, skal de fjernes fra artiklen. Deltag eventuelt i diskussionen på Commons. Denne besked blev genereret automatisk af CommonsTicker.

Siebrand slettede Image:Wikibooks-logo.png: : dupe Image:Wikibooks-logo-en.png;

-- CommonsTicker 3. jun 2008, 04:19 (CEST)