Par nummer syv: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
Sektion skrevet spekulativt før 2007 udkommenteret + Kay Werner + copyedit
Linje 1: Linje 1:
I det [[københavn]]ske [[seksdagesløb]] er '''par nummer syv''' traditionelt det danske favorithold, ofte et rent dansk par.
I det [[københavn]]ske [[seksdagesløb]] er '''par nummer syv''' traditionelt det danske favorithold, ofte et rent dansk par.


Under [[seksdagesløb]]ene i [[Forum København]] i starten af 1960erne var [[Kaj Verner]] og [[Palle Lykke]] favorit som par nummer 7.
Under [[seksdagesløb]]ene i [[Forum København]] i starten af 1960'erne var [[Kay Werner]] og [[Palle Lykke]] favorit som par nummer 7.

Dette blev dog ikke overholdt i 2006, da [[Jakob Piil]] var skadet og [[Jimmy Madsen]] måtte danne par med [[Giovarni Lombardi]]. Det sker med mellemrum, at det ikke er to danskere som par nummer 7. I 2007 vil par nummer 7 nok være [[Alex Rasmussen]] og Jakob Piil.


Det sker med mellemrum, at det ikke er to danskere som par nummer 7, som i 2006, da [[Jakob Piil]] blev skadet og [[Jimmy Madsen]] måtte danne par med [[Giovarni Lombardi]]. <!-- I 2007 vil par nummer 7 nok være [[Alex Rasmussen]] og Jakob Piil. -->


{{sportstub}}
{{sportstub}}

Versionen fra 8. jun. 2008, 00:16

I det københavnske seksdagesløb er par nummer syv traditionelt det danske favorithold, ofte et rent dansk par.

Under seksdagesløbene i Forum København i starten af 1960'erne var Kay Werner og Palle Lykke favorit som par nummer 7.

Det sker med mellemrum, at det ikke er to danskere som par nummer 7, som i 2006, da Jakob Piil blev skadet og Jimmy Madsen måtte danne par med Giovarni Lombardi.

SportSpire
Denne artikel om sport er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.