Lars Rasmussen (håndboldspiller): Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
tilføjede skabelon
Alecs.bot (diskussion | bidrag)
m robot Tilføjer: en:Lars Rasmussen
Linje 20: Linje 20:


[[de:Lars Rasmussen]]
[[de:Lars Rasmussen]]
[[en:Lars Rasmussen]]

Versionen fra 28. jun. 2008, 11:45

Lars Rasmussen (født 9. april 1976) er en dansk håndboldspiller fra Team Tvis Holstebro.

Lars Rasmussen er venstrefløj, og hans hurtige antrit og gode teknik kompenserer for hans beskedne fysik. Med sine kun 1,70 m i højden er han en af de mindste eliteherrespillere i landet, men han har alligevel, om end lidt sent i karrieren, slået sit navn fast hos håndboldkendere.

Lars Rasmussen startede sin karriere i klubber i Storkøbenhavn, senest i Ajax, inden han kom til GWD Minden i Tyskland. I 2005 vendte han tilbage til Danmark for at spille i Holstebro.

På A-landsholdet fik han sin debut allerede i 1998, men han stod i mange år i skyggen af Lars Christiansen og Nicolaj Jacobsen. Til EM i Schweiz i 2006 blev Lars Rasmussen først udtaget, da Boris Schnuchel blev skadet kort før turneringens start, men Rasmussen greb sin chance som andenvalg efter Christiansen og gjorde en god figur, når der var brug for det. Ligeledes under VM i Tyskland i 2007 måtte han affinde sig med at være andenvalg, men når han fik chancen viste han en meget høj scoringsprocent, især med mange hurtige kontraløb.

Resultater

Landsholdet

  • 2008 EM guld



Artiklen om Lars Rasmussen (håndboldspiller) kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede
Du kan hjælpe ved at afsøge Wikimedia Commons for et passende billede eller uploade et godt billede til Wikimedia Commons iht. de tilladte licenser og indsætte det i artiklen.