Svein Nyhus: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Svein Nyhus''' ([[23. januar]] [[1962]]) er en norsk [[illustrator]] og [[børnebog]]sforfatter. han har udgivet flere [[billedbøger]] og samarbejdet med sin kone, dikteren [[Gro Dahle]], om flere bøger, blant annet ''Bag Mumme bor Moni'', der blev oversat til dansk i 2001. Han har også illustrerert eventyrbogen ''Hvorfor de kongelige ikke har krone på hovedet'' af [[Prinsesse Märtha Louise af Norge]], udgivet på dansk i 2007.
'''Svein Nyhus''' ([[23. januar]] [[1962]]) er en norsk [[illustrator]] og [[børnebog]]sforfatter. Han har udgivet flere [[billedbøger]] og samarbejdet med sin kone, dikteren [[Gro Dahle]], om flere bøger, blant annet ''Bag Mumme bor Moni'', der blev oversat til dansk i 2001. Han har også illustrerert eventyrbogen ''Hvorfor de kongelige ikke har krone på hovedet'' af [[Prinsesse Märtha Louise af Norge]], udgivet på dansk i 2007.


{{stub}}
{{stub}}

Versionen fra 1. jul. 2008, 18:29

Svein Nyhus (23. januar 1962) er en norsk illustrator og børnebogsforfatter. Han har udgivet flere billedbøger og samarbejdet med sin kone, dikteren Gro Dahle, om flere bøger, blant annet Bag Mumme bor Moni, der blev oversat til dansk i 2001. Han har også illustrerert eventyrbogen Hvorfor de kongelige ikke har krone på hovedet af Prinsesse Märtha Louise af Norge, udgivet på dansk i 2007.

ArtikelstumpSpire
Denne artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.