The Daily Show: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Zorrobot (diskussion | bidrag)
m robot Tilføjer: it:The Daily Show
m robot Tilføjer: pt:The Daily Show
Linje 24: Linje 24:
[[no:The Daily Show]]
[[no:The Daily Show]]
[[pl:The Daily Show]]
[[pl:The Daily Show]]
[[pt:The Daily Show]]
[[sv:The Daily Show]]
[[sv:The Daily Show]]

Versionen fra 5. aug. 2008, 18:52

The Daily Show er et amerikansk TV-program. Det havde première i 1996, og har siden 1999 haft Jon Stewart som vært. Det udsendes af Comedy Central, som er en filial af Viacom. Det satiriske program sendes mandag-fredag kl. 23 og varer en halv time. Formen er til dels hentet fra mainstream nyhedsprogrammer og bruger som dem en række faste korrespondenter og kommentatorer, ligesom hver udsendelse præsenterer en gæst, ofte en prominent person fra politik, film eller nyhedsmedier.

The Daily Show er siden februar 2007 sendt på DR2, ligeledes mandag-fredag, mellem to og fem dage forskudt fra originalen.

Programmet var i vinteren 2007-2008 ramt af en strejke hos manuskriptforfatterne, som kæmpede for at få deres del af selskabernes internetindtægter. Under strejken, som Stewart angiveligt sympatiserede med, hed programmet A Daily Show.

Blandt showets tidligere medvirkende er Stephen Colbert, som siden oktober 2005 har haft sit eget program, The Colbert Report, som Comedy Central sender lige efter The Daily Show.

FjernsynSpire
Denne artikel om et tv-program er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.