Forskel mellem versioner af "Hjælp:Sammenskrivning"

Spring til navigation Spring til søgning
korrigerer til nyt system
m (nowiki)
(korrigerer til nyt system)
Hvis en artikel er oprettet to gange under forskellige navne må en '''sammenskrivning''' foretages. Dette kan gøres af alle brugere og betyder at informationen i de to artikler tilpasses hinanden, således at al information fra begge artikler er repræsenteret. Sammenskrivning er ''ikke'' bare en kopiering fra den ene artikel til den anden, men derimod en proces hvor overlappende indhold slettes, så det kun figurerer én gang i artiklen.
 
Når man sammenskriver en artikel, er det en god idé at skrive eksempelvis "sammenskrivning foretaget" i [[hjælp:beskrivelse|beskrivelsesfeltet]], når man gemmer. Dette vil lette overskueligheden af, hvad der er foretaget. Man skal ''ikke'' omdirigere den artikel, der ikke er den, man vil beholde, men i stedet blot [[wikipediahjælp-diskussion:administratorerSammenskrivning|kontakteforespørge en administratorher]], som iom [[hjælp:samling af artikelhistorik|historiksamlingsprocessenhistoriksamling]], også laverhvorved omdirigeringen laves.
 
Når man anmoder om en historiksamling, kan man skrive: "Jeg har skrevet <nowiki>[[artikel1]] ind i [[artikel2]]</nowiki> og vil gerne have samlet historikken". Således er det nemt at gå til og der skabes ingen forvirring.
14.014

redigeringer

Navigationsmenu