Forskel mellem versioner af "Brugerdiskussion:AEJ"

Spring til navigation Spring til søgning
982 bytes tilføjet ,  for 12 år siden
canadiens
(Hjælp til formatering)
(canadiens)
==Hjælp til formatering==
Der er i øjeblikket {{PAGESINCAT:Artikler der bør formateres|R}} artikler i [[:Kategori:Artikler der bør formateres]]. Det betyder at en masse artikler fremviser Wikipedia fra sin dårlige side. Hvis vi er nogen stykker der hjælper til kan vi nå langt. Meld dig til arbejdet: [[Wikipedia:Landsbybrønden/Artikler der bør formateres|Landsbybrønden]].--[[Bruger:MortenKristensen|MortenKristensen]] 13. jun 2008, 19:05 (CEST)
 
== Holdet fra Montreal ==
Hej AEJ. Eftersom det er dig, der med dit rigtigt flotte arbejde med alle de [[NHL]]-relaterede artikler har flest "aktier" i det vil jeg lige nævne, at jeg efter at have overvejet det lidt har flyttet artiklen '''Montreal Canadiens''' til [[Canadiens de Montréal]]. Dette skyldes at det er holdets officielle navn da det kommer fra en fransktalende by. Montreal Canadiens bør således kun benyttes i engelsksprogede medier, hvilket den danske wikipedia ikke er. Derfor har jeg også ændret klubnavnet i nogle af de andre NHL-artikler Jeg ændrede desuden for noget tid siden '''Bell Center''' til [[Centre Bell]], hvor jeg senere så du var inde og redigere lidt.
 
Der er altså ikke tale om nogen nedgøring af dine gode lange artikler, men kun en vurdering af at en ændring på dette ene punkt var korrekt. Hvis du er helt uenig er jeg selvfølgelig villig til at tage en debat om tingene :) [[Bruger:Celtics|Celtics]] 26. aug 2008, 02:48 (CEST)
27.337

redigeringer

Navigationsmenu