Forskel mellem versioner af "Brugerdiskussion:AEJ"

Spring til navigation Spring til søgning
1.422 bytes tilføjet ,  for 12 år siden
→‎Holdet fra Montreal: svar på flytning
(canadiens)
(→‎Holdet fra Montreal: svar på flytning)
 
Der er altså ikke tale om nogen nedgøring af dine gode lange artikler, men kun en vurdering af at en ændring på dette ene punkt var korrekt. Hvis du er helt uenig er jeg selvfølgelig villig til at tage en debat om tingene :) [[Bruger:Celtics|Celtics]] 26. aug 2008, 02:48 (CEST)
 
:Hej Celtics. Jeg er egentlig uenig i at flytte artiklen. Jeg kan sagtens se din pointe, men det jeg hænger min hat på er at du næppe vil kunne finde en dansk avis der ville omtale holdet med dets korrekte franske navn. Holdet har, så lang tid jeg kan huske tilbage, altid været omtalt med dets engelske navn og det vil næppe ændre sig. Ellers kunne man jo argumentere for at artikle burde ligge under klubbens officielle navn: ''Le Club de Hockey Canadien'', men det er jo reelt ikke et navn der er hverken brugt endsige kendt nogen steder.
 
:Som en parallel kan jeg nævne [[Maria Sharapova]], der ifølge officiel dansk translitteration burde skrives ''Maria Sjarapova'' eller måske endda ''Marija Sjarapova''. Men eftersom alle danske medier konsekvent omtaler hende som Sharapova, mener jeg at det er dér artiklen hører hjemme. Så kan man altid nævne de andre, mere korrekte, stavemåder i selve artiklen. Der findes masser af lignende tilfælde, men det er min grundlæggende holdning at artiklen bør findes under det navn som er alment brugt i Danmark, uanset om denne brug er 100 % 'korrekt' eller ej. Jeg kan dog som sagt udemærket se din pointe, men mener altså artiklen hører hjemme under [[Montreal Canadiens]]. Jeg noterer mig også at det er der artiklen findes på både svensk og norsk: [[sv:Montreal Canadiens]] og [[no:Montreal Canadiens]]. [[Bruger:AEJ|AEJ]] 26. aug 2008, 10:05 (CEST)
3.980

redigeringer

Navigationsmenu