Kategoridiskussion:Rumforskere: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
mit besyv
(mit besyv)
Helst ikke raketforsker for så er der ikke plads til fx [[James Alfred Van Allen]], synes ikke vi skal begrænse det til raketforskning. Om der er rumforskere eller rumfartsforskere har for mig ikke stor betydning, men måske hælder jeg lidt til rumforsker (den giver heller ikke fejl i stavekontrollen). [[Bruger:Zilotte|Zilotte]] 1. sep 2008, 00:27 (CEST)
:Jeg tog navnet fra overkategorien "[[:Kategori:Rumfart]]" og satte bare "sforsker" bag efter, så hvis andre kan blive enige om et andet navnet kan vi bare omdøbe den. --[[Bruger:Broadbeer|Broadbeer]]<small>, [[Brugerdiskussion:Broadbeer|Thomas]]</small> 1. sep 2008, 00:32 (CEST)
 
::Jeg er stort set enig med Necessary Evil. Dog med den bemærkning at rumforsker og raketforsker som jeg ser det ikke er den samme ting. Det er efter min mening derfor mere hensigtsmæssigt at lave to kategorier. Rumforsker er videnskabeligt og på den måde måske ikke så forskelligt fra astronom eller astrofysiker, mens raketforsker er mere teknisk og den rigtige betegnelse for de fleste personer på den nuværende liste. [[Bruger:Elentirmo|Elentirmo]] 1. sep 2008, 22:12 (CEST)
1.357

redigeringer

Navigationsmenu