Personer i One Tree Hill: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
m
Gendannelse til seneste version ved PenguinBot, fjerner ændringer fra 212.10.73.188 (bidrag)
m (Gendannelse til seneste version ved PenguinBot, fjerner ændringer fra 212.10.73.188 (bidrag))
== Hovedpersoner ==
[[Billede:Chad Michael Murray 1.JPG|thumb|left|Chad Michael Murray]]
[[Lucas Scott]] (spillet af [[Chad Michael Murray]]): Lucas er sønnen Dan aldrig opfostrede, selvom Keith prøvede at udfylde den manglende fader figur i hans liv. Han og Nathan starter ud som fjender, men bliver venner og brødre som serien forløber. Lucas' bedste ven er Haley, og han er forelsket i både Peyton og Brooke. Lucas har et alvorligt hjerteproblem "hypertrophic cardiomyopathy" (HCM), som han holder hemmeligt i lang tid. Udover basketball er hans største lidenskab litteratur, og citater fra bøger han læser bliver brugt i serien. I sæson 5 er han en succesrig forfatter og træner for ''Ravens'' basketball hold. Han er i et forhold med hans bogudgiver, Lindsey Strauss, men der opstår konflikt på grund af hans følelser for sin tidligere kærlighed, Peyton. Pga. disse følelser siger Lindsay nej til brylluppet i sidste minut og rejser tilbage til New York i den tro, at Lucas har startet med at skrive igen efter, at Peyton er kommet tilbage til Tree Hill. Dog, nægter Lucas stædigt at have følelser for Peyton og hævder, at han elsker Lindsay.jlhjhjk
 
[[Billede:JamesLafferty1.jpg|left|thumb|James Lammerty]]
[[Rachel Gatina]] (spillet af [[Danneel Harris]] ): Flytter til Tree Hill i sæson 3. Efter at hun er kommet på heppekorsholdet, kommer hun næsten konstant i konflikt med Brooke, da hun forfølger Lucas. De bliver senere venner. Rachel kommer tæt på Mouth, men sætter ham til siden for den ældre Cooper. Han dumper hende dog, da han finder ud af, at hun har løjet om sin rigtige alder. Efter Nathan og Haleys bryllup, kommer Cooper og Rachel op at skændes i en limousine, der ender med, at limousinen drejer ud over Molina bro og falder i vandet. Nathan redder Rachel, og hun bliver forelsket i ham, men dropper det, da hun finder ud af, at Haley er gravid. Rachel tager skylden for at have snydt til en eksamen sammen med Brooke, og hun bliver derfor smidt ud af Tree Hill High. Brooke indrømmer dog, at hun ikke var alene om det, så Rachel får alligevel sit afgangsbevis. I sæson 5 er Rachel en tidligere ansat af Brooke og er begyndt at tage heroin. Hun tager en overdosis, da hun bliver fyret af Brooke. Brooke tager Rachel med til Tree Hill for at hjælpe hende med at komme videre, men hun tager af sted igen med en masser af Brookes penge efter et sammenstød med Brookes mor, Victoria.
 
[[James "Jamie" Scott]] (spillet af [[Jackson Brundage]]): Han er søn af Haley og Nathan og født i slutningen af sæson 4. I sæson 5 er han fire år gammel, og er sine forældre Haley og Nathan, hans Gudforældre Brooke og Lucas, og alle forældrenes venners første priotet. Jamie bliver meget tæt knyttet til sin barnepige Carrie, og derfor meget ked af det, da hun bliver fyret. Han vil senere lære sin farfar Dan bedre at kende, efter at han redder ham fra sin barnepige Carrie, som kidnapper ham, men bliver forbudt det af sine forældre Haley og Nathan.
 
== Kilder ==
50.952

redigeringer

Navigationsmenu