Brugerdiskussion:Nikolaj: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Linje 81: Linje 81:
:Du mener ikke-eksisterende kategorier. Tjoh, jeg synes bare, det er smartere at oprette kategorierne, før man begynder at putte artikler i dem. Men hvis du har en anden filosofi omkring det, så skal det da ikke skille os ad. Der er ingen grund til at tale grimt til hinanden.--[[Bruger:Nikolaj|Nikolaj]] 29. nov 2008, 13:53 (CET)
:Du mener ikke-eksisterende kategorier. Tjoh, jeg synes bare, det er smartere at oprette kategorierne, før man begynder at putte artikler i dem. Men hvis du har en anden filosofi omkring det, så skal det da ikke skille os ad. Der er ingen grund til at tale grimt til hinanden.--[[Bruger:Nikolaj|Nikolaj]] 29. nov 2008, 13:53 (CET)
::I det her konkrete tilfælde fjernede du altså [[:Kategori:Megadeth-album]] som eksisterer. Undskyld hvis jeg kom til at tale grimt - jeg blev bare lidt gnaven. --[[Bruger:Lhademmor|Lhademmor]] 29. nov 2008, 15:33 (CET)
::I det her konkrete tilfælde fjernede du altså [[:Kategori:Megadeth-album]] som eksisterer. Undskyld hvis jeg kom til at tale grimt - jeg blev bare lidt gnaven. --[[Bruger:Lhademmor|Lhademmor]] 29. nov 2008, 15:33 (CET)
:::Jeg fjernede kategorien fra artiklen den 28. november. Kategorien blev først oprettet [http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Kategori:Megadeth-album&action=history dagen efter]. Det er selvfølgelig et uheldigt sammentræf, men ikke min skyld.--[[Bruger:Nikolaj|Nikolaj]] 30. nov 2008, 00:32 (CET)

Versionen fra 30. nov. 2008, 00:32

Du er vist allerede kommet godt i gang, men du får lige vores standardvelkomst:

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

--Heelgrasper 17. jan 2006 kl. 20:22 (CET)

Prosa

Du har flyttet rundt på artiklerne om prosa/Prosa. Desværre flyttede du rundt på en sådan måde at historikken ikke kom med. Desuden savner jeg en argumentation for at teksttypen er den primære betydning (altså den betydning, som "brugeren" vil forvente at se under den overskrift). Jeg siger ikke at du har uret i din vurdering, men du må gerne argumentere for den før du kaster dig ud i flytterier. --Palnatoke 7. okt 2006 kl. 01:14 (CEST)

Ja, jeg beklager, at jeg ikke flyttede artiklen på den normale måde. Det kunne af en eller anden grund ikke lade sige gøre at flytte Prosa (skriveform) til Prosa. Måske skulle jeg have ventet og fået en admin til det. Og jeg beklager også, at jeg ikke lige fik argumenteret for det, jeg syntes bare, at det var så åbenlyst. F.eks. var alle henvisninger til Prosa reelt lavet mhp. Prosa (skriveform).
Hvis du ikke er uenig i min vurdering, hvorfor har du så flyttet det hele tilbage igen?--Nikolaj 7. okt 2006 kl. 11:05 (CEST)

Fordi det bør diskuteres først - og så skal det ligge rigtigt for at man kan komme til at flytte det. Når det "af en eller anden grund ikke [kunne] lade sige gøre", er det en glimrende indikator for at man skal lade være med at gøre det selv, men i stedet skal have en administrator ind over. --Palnatoke 7. okt 2006 kl. 11:25 (CEST)

Bibelen

Hej Nikolaj. Jeg så du interesserede dig for teologi, og tænkte på om du har lagt mærke til hvor få artikler der er om de bibelske skrifter. Jeg har brugt en del tid på Første Mosebog, og ville lige spørge om du har lyst til at kigge den igennem, og eventuelt være med til at udvide og oprette nye artikler om de bibelske bøger. Man kunne evt. bruge artiklen om Første Mosebog som "skabelon". Hilsen--MortenKristensen 27. feb 2007 kl. 22:24 (CET)

Hej Morten. Tak for din henvendelse. Jeg må da sige, at det er en flot artikel, du har fået sat sammen der. Jeg synes måske, du fokuserer for meget på skabelsesberetningen i afsnittet om fortolkning – der mangler lidt om fortolkningen af resten af bogen. Men det er overordnet set en rigtig god artikel; hvis bare flere bibelske skrifter havde så gode artikler! Jeg vil gerne være med til at oprette artikler om de bibelske bøger. Min personlige førsteprioritet er nok, at alle bibelske skrifter skal have en stub på en fem-ti linjer. Derudover er der en del af de tomme links fra Første Mosebog, vi virkelig burde have artikler om, f.eks. Syndefaldet og Patriark (Bibelen). Jeg skal se, hvad jeg kan få tid til at gøre. mvh--Nikolaj 1. mar 2007 kl. 14:34 (CET)

Billeder i fare

Hej Nikolaj. Jeg så lige, at dine billeder på Commons af Rørbæk Kirke er i fare for at blive slettet p.g.a. manglende oplysninger. Jeg har på et eller andet tidspunkt sat "overvåg" på dem, derfor opdagede jeg det. Der er nærmere oplysninger på din Commons-diskussion. M.v.h. --Brams 12. nov 2007, 23:46 (CET)

Portal om kristendom

Hej Nikolaj! Ville bare lige gøre dig opmærksom på portal:Kristendom. Her kunne vi prøve at gøre lidt opmærksom på alt det gode arbejde der bliver gjort. Måske kunne vi også hjælpes ad med nogle større opgaver. Hilsen--MortenKristensen 30. nov 2007, 20:57 (CET)

minus billeder

Hej der mangler nogle billeder under http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Ugens_artikel/2006 bl.a. The Beatles og ETA.. Kan du rette det?--86.52.77.15 15. apr 2008, 13:12 (CEST)

Skabelon

Hej. Kan du hjælpe med at lave Skabelon:AC Milan Trup i orden? Sådan at man kan udvide den og det der.?--Man-U 27. apr 2008, 14:10 (CEST)

Peter Hiort Lorenzens dødsdag?

gravsted.dk angives Peter Hiort Lorenzens dødsdag til 17. marts - ikke 28. marts som du har angivet i artiklen. Hvad er korrekt? --Fod (Jakob) 19. maj 2008, 21:21 (CEST)[svar]

Hjælp til formatering

Der er i øjeblikket 20 artikler i Kategori:Artikler der bør formateres. Det betyder at en masse artikler fremviser Wikipedia fra sin dårlige side. Hvis vi er nogen stykker der hjælper til kan vi nå langt. Meld dig til arbejdet: Landsbybrønden.--MortenKristensen 13. jun 2008, 19:06 (CEST)

Dannelsesrejse‎

Hej. Jeg tror du er manden der kan udvide Dannelsesrejse‎, har du lyst til at kigge på det? --Villy Fink Isaksen 12. aug 2008, 11:19 (CEST)

Ave‎

Ave Belisarius sum! I’m an Italian Wikipedian; I need a translation from Dansk to English of these phrases about the crusades:

Korstog er i historisk forstand en serie felttog, de fleste godkendt af paven, som fandt sted fra 11. til 13. århundrede. De kan ses som modtræk til flere århundreders islamisk ekspansion (jihad), og de fleste havde som mål at sikre kristen kontrol over Det hellige land, som var under muslimsk kontrol. Egentligt var der intet problem i dette, men fra 1060'erne blev kristne pilgrimme overfaldet på deres vej til Jerusalem, og Gravkirken var spærret af muslimerne.

Can you help me? Write here [1]

I need it because I’m trying to rewrite the crusade’s italian page.

Tell me if you want an English translation from Italian anytime! Best wishes! farvel--87.11.172.61 24. aug 2008, 13:35 (CEST)


Hej Nikolaj, ved ikke om jeg gør det her helt rigtigt. Jeg kan se du har opfordret til at min artikel Darimeya bliver slettet, men er det noget jeg selv kan gøre?


Kategori(er) af Århus artikler

Hej .... kan se at du har rettet nogle af mine "katfix", kan du ikke forklare eller vise mig strukturen i disse Århus-artiklers kategorisering? --Villy Fink Isaksen 24. nov 2008, 17:48 (CET)

Min tanke med at oprette underkategorierne under Århus var at rydde lidt op i hovedkategorien. Så jeg tænker (som hovedregel), at ingen artikel eller underkategori, som ligger i en underkategori under Kategori:Århus, skal ligge i selve Kategori:Århus. Artikler under f.eks. Kategori:Bryggerier i Århus ligger jo allerede indirekte i Kategori:Århus, idet Kategori:Bryggerier i Århus er en underkategori til både Kategori:Virksomheder fra Århus og Kategori:Bygninger, konstruktioner og anlæg i Århus. Er du med på hvad jeg mener?--Nikolaj 25. nov 2008, 13:47 (CET)
Ja - i store træk, fik også svar her: Wikipedia-diskussion:Kategorier på samme spørgsmål. --Villy Fink Isaksen 25. nov 2008, 13:51 (CET)


Århus billeder

Skulle du rende over artikler der mangler billeder, som læg et link på min brugerside: Bruger:Villy Fink Isaksen/værksted/Århus billeder, der mangler. --Villy Fink Isaksen 25. nov 2008, 14:20 (CET)

Fremragende initiativ. Jeg skal se om jeg støder på noget.--Nikolaj 25. nov 2008, 14:23 (CET)

Katte

Hej Nikolaj. Gider du ikke godt lade være med at fjerne helt legitime kategorier fra diverse artikler? Tak --Lhademmor 29. nov 2008, 13:37 (CET)

Du mener ikke-eksisterende kategorier. Tjoh, jeg synes bare, det er smartere at oprette kategorierne, før man begynder at putte artikler i dem. Men hvis du har en anden filosofi omkring det, så skal det da ikke skille os ad. Der er ingen grund til at tale grimt til hinanden.--Nikolaj 29. nov 2008, 13:53 (CET)
I det her konkrete tilfælde fjernede du altså Kategori:Megadeth-album som eksisterer. Undskyld hvis jeg kom til at tale grimt - jeg blev bare lidt gnaven. --Lhademmor 29. nov 2008, 15:33 (CET)
Jeg fjernede kategorien fra artiklen den 28. november. Kategorien blev først oprettet dagen efter. Det er selvfølgelig et uheldigt sammentræf, men ikke min skyld.--Nikolaj 30. nov 2008, 00:32 (CET)