Slaget ved Oudenarde: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
No edit summary
Ghent -> Gent [link; "Ghent" er vistnok en engelsk specialitet]
Linje 1: Linje 1:
Slag 11/7 1708 i nærheden af den belgiske by [[Ghent]] under [[Spanske Arvefølgekrig]] mellem en britisk-østrigsk hær under hertugen af [[Marlborough]] og [[Prins Eugen af Savoyen]] of en fransk hær under hertug Louis Joseph de Vendôme og hertugen af Bourgogne. Den allierede sejr forhindrede Frankrig at følge op på deres territoriale gevinster i de foregående 2 år.
Slag 11/7 1708 i nærheden af den belgiske by [[Gent]] under [[Spanske Arvefølgekrig]] mellem en britisk-østrigsk hær under hertugen af [[Marlborough]] og [[Prins Eugen af Savoyen]] of en fransk hær under hertug Louis Joseph de Vendôme og hertugen af Bourgogne. Den allierede sejr forhindrede Frankrig at følge op på deres territoriale gevinster i de foregående 2 år.

Versionen fra 21. nov. 2003, 15:00

Slag 11/7 1708 i nærheden af den belgiske by Gent under Spanske Arvefølgekrig mellem en britisk-østrigsk hær under hertugen af Marlborough og Prins Eugen af Savoyen of en fransk hær under hertug Louis Joseph de Vendôme og hertugen af Bourgogne. Den allierede sejr forhindrede Frankrig at følge op på deres territoriale gevinster i de foregående 2 år.