Administrerende direktør: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m link
Linje 1: Linje 1:
En '''administrerende direktør''' (eng. '''''CEO''''', '''''Chief Executive Officer''''' - men titlen anvendes mere og mere i Danmark) er den person, der tager sig af den daglige ledelse af en [[virksomhed]] og har det overordnede ansvar for virksomhedens drift, [[omsætning]] og resultater. Ansættes og afskediges af virksomhedens [[bestyrelse]].
En '''administrerende direktør''' (eng. '''''CEO''''', '''''Chief Executive Officer''''' - men titlen anvendes mere og mere i [[Danmark]]) er den person, der tager sig af den daglige ledelse af en [[virksomhed]] og har det overordnede ansvar for virksomhedens drift, [[omsætning]] og resultater. Ansættes og afskediges af virksomhedens [[bestyrelse]].


[[Kategori:Erhvervsliv]]
[[Kategori:Erhvervsliv]]

Versionen fra 17. dec. 2008, 09:41

En administrerende direktør (eng. CEO, Chief Executive Officer - men titlen anvendes mere og mere i Danmark) er den person, der tager sig af den daglige ledelse af en virksomhed og har det overordnede ansvar for virksomhedens drift, omsætning og resultater. Ansættes og afskediges af virksomhedens bestyrelse.

FirmaSpire
Denne artikel om et firma eller en virksomhed er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.