Birkerød Privatskole: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
wiki, opstramning
Linje 2: Linje 2:


== Traditioner ==
== Traditioner ==
Der er adskillige traditioner på Birkerød Privatskole, der er for eksempel traditionen om at den dag [[lindetræ]]et i skolegården springer ud, får alle elever på skolen en fritime. Sidste skoledag har afgangseleverne også tradition for at udnævne forskellige personer til fx. Årets møgunge.
Der er adskillige traditioner på Birkerød Privatskole, der er for eksempel traditionen om at den dag [[lindetræ]]et i skolegården springer ud, får alle elever på skolen en fritime. Sidste skoledag har afgangseleverne også tradition for at uddele titler til bemærkelsesværdige personer.


{{skolestub}}
{{skolestub}}

Versionen fra 29. dec. 2008, 03:48

Birkerød Privatskole er en privatskole beliggende i Birkerød. Skolen blev oprettet i 1920 af en forældregruppe og hed oprindelig "Birkerød private Forberedelsesskole". Formålet med skolen var at forberede dens elever på at kunne blive optaget i mellemskolen. Den nuværende skoleleder hedder Susanne Frey som kom til skolen i 2006.

Traditioner

Der er adskillige traditioner på Birkerød Privatskole, der er for eksempel traditionen om at den dag lindetræet i skolegården springer ud, får alle elever på skolen en fritime. Sidste skoledag har afgangseleverne også tradition for at uddele titler til bemærkelsesværdige personer.

SkoleSpire
Denne artikel om en skole, en uddannelsesinstitution eller uddannelse er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.