Hjælp:Kilder/Tekstskabelon: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
{{kategori mangler}}
Linje 10: Linje 10:
*[[Hjælp:Øvrige spørgsmål]]
*[[Hjælp:Øvrige spørgsmål]]
*[[Wikipedia:Kilder]]
*[[Wikipedia:Kilder]]
{{kategori mangler}}

Versionen fra 29. dec. 2008, 15:50

Kære forfatter, jeg skriver til dig som aktiv bruger og skribent på Wikipedia (http://da.wikipedia.org), den frie encyklopædi. Jeg opdagede din hjemmeside/billede/tekst om emneURL og jeg synes at en del af oplysningerne ville passe perfekt på Wikipedia.

På vegne af Wikipedia vil jeg derfor bede om tilladelse til at anvende noget af materialet fra din side i Wikipedia. Det skal derfor enten være under Public Domain-licens eller GFDL (Gnu Free Documentation License). Du vil selvfølgelig blive nævnt som kilde.

Du kan læse mere om GFDL i denne artikel: http://da.wikipedia.org/wiki/GNU_Free_Documentation_License . I korte træk står der, at alt hvad der en gang er kommet under GFDL-licens vil forblive under denne - selv hvis det bliver ændret, udvidet eller solgt.

På forhånd tak, Afsender.

Se også

Kategori mangler
Denne side hører til i en eller flere kategorier. Kategoriser venligst denne side ved at placere den sammen med lignende emner. Fjern skabelonen efter kategorisering. Bemærk, at kategorier påsat via skabeloner, samt meget generelle kategorier ikke bør betragtes som tilstrækkelige.