Switch-sætning: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Ny side: I computer-programmering, er et '''switch udsagn''' en slags kontroludsagn, der findes i de fleste moderne imperative programmeringssprog (f.eks. Pascal, C og Java). Dets formål er at till...
 
m kat
Linje 1: Linje 1:
I computer-programmering, er et '''switch udsagn''' en slags kontroludsagn, der findes i de fleste moderne imperative programmeringssprog (f.eks. Pascal, C og Java). Dets formål er at tillade værdien af en variabel eller et udtryk at styre flowet af programmets udførelse. I nogle programmeringssprog bliver et udsagn med alderledes syntaks, men samme koncept som switch udsagnet, kaldt et '''case udsagn''' eller et '''select udsagn'''.
I [[programmering]], er et '''switch udsagn''' en slags kontroludsagn, der findes i de fleste moderne imperative programmeringssprog (f.eks. Pascal, C og Java). Dets formål er at tillade værdien af en variabel eller et udtryk at styre flowet af programmets udførelse. I nogle programmeringssprog bliver et udsagn med alderledes syntaks, men samme koncept som switch udsagnet, kaldt et '''case udsagn''' eller et '''select udsagn'''.


{{IT-stub}}
{{IT-stub}}
[[Kategori:Programmeringsudsagn]]


[[en:Switch statement]]
[[en:Switch statement]]

Versionen fra 23. jan. 2009, 09:46

I programmering, er et switch udsagn en slags kontroludsagn, der findes i de fleste moderne imperative programmeringssprog (f.eks. Pascal, C og Java). Dets formål er at tillade værdien af en variabel eller et udtryk at styre flowet af programmets udførelse. I nogle programmeringssprog bliver et udsagn med alderledes syntaks, men samme koncept som switch udsagnet, kaldt et case udsagn eller et select udsagn.

ItalienSpire
Denne artikel relateret til Italien er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Artikelstump