Elsker dig for evigt: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Robot: Ændrer Kategori:Danske film
Linje 18: Linje 18:


== Genre ==
== Genre ==
"Elsker dig for evigt" er som dogmefilm diskuteret. Argumenter for at det ikke skulle være en dogme film er at der bliver brugt baggrundsmusik, hvilket ikke er tilladt ifølge de meget klare regler for [[Dogme95]] film.
"Elsker dig for evigt" er som dogmefilm diskuteret. Argumenter for at det ikke skulle være en dogme film er at der bliver brugt baggrundsmusik, hvilket ikke er tilladt ifølge de meget klare regler for [[Dogme95]] film. Musikken, som blev skrevet af komponisterne [[[Jesper Winge Leisner]]] og [Ivory,] blev dog afspillet i real time under optagelserne, hvilket skulle kunne forsvares under reglerne. Der blev endvidere udgivet et internationalt soundtrack "[Open Hearts]", skrevet af de to ovennævnte komponister og produceret af Ivory. Soundtrackets sange blev sunget af den Fransk/indonesiske sangerinde [Anggun].


==Eksterne henvisninger==
==Eksterne henvisninger==

Versionen fra 4. feb. 2009, 01:12

Elsker dig for evigt er en dansk dogmefilm fra 2002, instrueret af Susanne Bier og skrevet af Bier og Anders Thomas Jensen.

Medvirkende

Genre

"Elsker dig for evigt" er som dogmefilm diskuteret. Argumenter for at det ikke skulle være en dogme film er at der bliver brugt baggrundsmusik, hvilket ikke er tilladt ifølge de meget klare regler for Dogme95 film. Musikken, som blev skrevet af komponisterne [[[Jesper Winge Leisner]]] og [Ivory,] blev dog afspillet i real time under optagelserne, hvilket skulle kunne forsvares under reglerne. Der blev endvidere udgivet et internationalt soundtrack "[Open Hearts]", skrevet af de to ovennævnte komponister og produceret af Ivory. Soundtrackets sange blev sunget af den Fransk/indonesiske sangerinde [Anggun].

Eksterne henvisninger

Priser
Foregående:
En kærlighedshistorie
Bodilprisen for bedste danske film
2003
Efterfølgende:
Dogville
Foregående:
En kærlighedshistorie
Robert for årets danske spillefilm
2003
Efterfølgende:
Arven
DanskSpire
Denne artikel om en dansk film er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Film