Basim: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m tilpasser tilføjelse
m Sprogret
Linje 1: Linje 1:
'''Basim Moujahid''' er en dansk popsanger. Han er oprindeligt fra [[Marokko]], men bor nu i [[Høje Gladsaxe]]. Han deltog som 15-årig, i 2008, i talentprogrammet [[X Factor (Danmark)|X Factor]] og nåede til kvartfinalen, før han blev stemt ud. Basim udgav i 2008 albummet ''Alt det jeg ville have sagt'', blandt andre sammen med musiker og X Factor-dommer, [[Remee]], som han også tager rundt til forskellige byer for at optræde med.
'''Basim Moujahid''' er en [[sanger]], som oprindeligt er fra [[Marokko]], men bor nu i [[Høje Gladsaxe]].
Han deltog som 15-årig, i 2008, i talentprogrammet [[X Factor (Danmark)|X Factor]] og nåede til kvartfinalen, før han blev stemt ud.
Basim udgav i 2008 albummet ''Alt det jeg ville have sagt'', blandt andre sammen med musiker og X Factor-dommer, [[Remee]], som han tager rundt til forskellige byer for at optræde med.
{{sangerstub}}
{{sangerstub}}



Versionen fra 10. feb. 2009, 18:35

Basim Moujahid er en dansk popsanger. Han er oprindeligt fra Marokko, men bor nu i Høje Gladsaxe. Han deltog som 15-årig, i 2008, i talentprogrammet X Factor og nåede til kvartfinalen, før han blev stemt ud. Basim udgav i 2008 albummet Alt det jeg ville have sagt, blandt andre sammen med musiker og X Factor-dommer, Remee, som han også tager rundt til forskellige byer for at optræde med.

SangerSpire
Denne sangerartikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Biografi