Forskel mellem versioner af "Oh No Ono"

Spring til navigation Spring til søgning
59 bytes tilføjet ,  for 12 år siden
m
Småret
m (Robot: Ændrer Kategori:Danske rockgrupper)
m (Småret)
'''Oh No Ono''' er et [[Danmark|dansk]] [[indie]]-[[band]] bestående af:
 
*Malthe Fischer (Sang, guitar og mandolin)
*Kristoffer Rom Hansen (Trommer, ko-klokke og percussion)
 
Bandet, der oprindeligt kommer fra [[Aalborg]] og forstæder, blev dannet i [[2003]] af Malthe Fischer, Kristian Olsen, Aske Zidore og Kristoffer Rom, og efter udgivelsen af deres EP "Now You Know: Oh No Ono" i marts [[2005]], vandt de Rock Nord Prisen på 25.000 kroner, og bassist Nis Svoldgård kom med i bandet. De spiller en blanding af [[1980'erne|80'er]]-[[disco]], [[new wave]] og power pop, men mener selv ikke, at ville binde sig til en bestemt genre. De vil have deres frihed som kunstnere og kunne spille lige hvad de har lyst til, uden at træde uden for én hvis genre
.
De spiller en blanding af 80'er disko, new wave og power pop, men mener selv ikke, at ville binde sig til en bestemt genre. De vil have deres frihed som kunstner og kunne spille lige hvad de har lyst til, uden at træde uden for én hvis genre.
Oh No Ono har i [[2006]] gjort sig meget positivt bemærket på den danske musikscene, blandt andet ved at de har været "Ugens Uundgåelige" på P3 med nummeret "Keeping Warm In A Cold Country". De har blandt andet også vundet P3Guld prisen for "bedste gennembrud" og en Gaffa-award for "bedste gennembrud"
De har blandt andet også vundet P3Guld prisen for "bedste gennembrud" og en Gaffa-award for "bedste gennembrud"
 
I 2008 valgte Kristian Olsen af forlade bandet, og blev erstattet med Nicolai Koch.
30.583

redigeringer

Navigationsmenu