Snigskytteriffel: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Snigskytterifle flyttet til Snigskytteriffel: Jf. titlen i artiklen.
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
{{eftersyn}}
{{eftersyn}}
En '''snigskytteriffel''' ([[engelsk (sprog)|en:]] ''sniper rifel'') er en [[riffel]], der bruges af alle slags hære af [[snigskytte]]r.
En '''snigskytteriffel''' ([[engelsk (sprog)|en:]] ''sniper rifel'') er en [[riffel]], der bruges af alle slags [[hær]]e af [[snigskytte]]r.


Snigskyttere skal helst helt ubemærket snige sig et sted hen og så skyde folk på meget lang afstand, og dertil er en snigskytteriffel indrettet, eftersom den ofte har en [[kompresser]] på, som gør den helt [[lydløs]]. En snigskytteriffel er så kraftig, at et [[skud]] i [[hoved]]et på en person vil få personens hoved til at eksplodere. Denne slags rifler kan skilles ad, så man kan have den i en [[kuffert]].
[[Snigskytter]] skal helst helt ubemærket snige sig et sted hen og så [[skyde]] folk på meget lang afstand, og dertil er en snigskytteriffel indrettet, eftersom den ofte har en [[kompresser]] på, som gør den helt [[lydløs]]. En snigskytteriffel er så [[kraftig]], at et [[skud]] i [[hoved]]et på en person vil få [[person]]ens hoved til at [[eksplodere]]. Denne slags rifler kan skilles ad, så man kan have den i en [[kuffert]].


Snigskytteriflen bruges i virkelig mange [[computerspil]].
Snigskytteriflen bruges i virkelig mange [[computerspil]].

Versionen fra 9. apr. 2009, 20:58

Denne artikel bør gennemlæses af en person med fagkendskab for at sikre den faglige korrekthed.

En snigskytteriffel (en: sniper rifel) er en riffel, der bruges af alle slags hære af snigskytter.

Snigskytter skal helst helt ubemærket snige sig et sted hen og så skyde folk på meget lang afstand, og dertil er en snigskytteriffel indrettet, eftersom den ofte har en kompresser på, som gør den helt lydløs. En snigskytteriffel er så kraftig, at et skud i hovedet på en person vil få personens hoved til at eksplodere. Denne slags rifler kan skilles ad, så man kan have den i en kuffert.

Snigskytteriflen bruges i virkelig mange computerspil.