Brugerdiskussion:Masz: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
mNo edit summary
Linje 148: Linje 148:
::Det er korrekt, at firmakonti ikke er tilladt, men, hvis man kigger på nederst på [[Wikipedia:Landsbybrønden/Velkomst-skabelon_til_firmakonti|denne diskussion]], tyder det ikke på, at kontodeling er forbudt, omend uanbefalelsværdigt. <br />- [[bruger:Sarrus|Sarrus]] ([[Brugerdiskussion:Sarrus|diskussion]] &bull; [[Speciel:Bidrag/Sarrus|bidrag]]) d. 3. maj 2009, 10:11 (CEST)
::Det er korrekt, at firmakonti ikke er tilladt, men, hvis man kigger på nederst på [[Wikipedia:Landsbybrønden/Velkomst-skabelon_til_firmakonti|denne diskussion]], tyder det ikke på, at kontodeling er forbudt, omend uanbefalelsværdigt. <br />- [[bruger:Sarrus|Sarrus]] ([[Brugerdiskussion:Sarrus|diskussion]] &bull; [[Speciel:Bidrag/Sarrus|bidrag]]) d. 3. maj 2009, 10:11 (CEST)
:::Der står på [[Speciel:Log på]], at hver brugerkonto kun må anvendes af én person. Dermed er kontodeling ikke tilladt. mvh [[Bruger:Christian Giersing|Christian Giersing]] ([[Brugerdiskussion:Christian Giersing|diskussion]]&nbsp;&bull;&nbsp;[[Speciel:Contributions/Christian Giersing|bidrag]]&nbsp;&bull;&nbsp;[[Speciel:E-Mail/Christian Giersing|e-mail]]) 3. maj 2009, 15:20 (CEST)
:::Der står på [[Speciel:Log på]], at hver brugerkonto kun må anvendes af én person. Dermed er kontodeling ikke tilladt. mvh [[Bruger:Christian Giersing|Christian Giersing]] ([[Brugerdiskussion:Christian Giersing|diskussion]]&nbsp;&bull;&nbsp;[[Speciel:Contributions/Christian Giersing|bidrag]]&nbsp;&bull;&nbsp;[[Speciel:E-Mail/Christian Giersing|e-mail]]) 3. maj 2009, 15:20 (CEST)

Hej Masz.

Jeg har svært ved at gennemskue din opfattelse af rejsebureau. Prøv at klikke på Portugalnyt, de sælger rejser, lejer ferielejligheder ud, bil udlejning, du kan bestille din private guide osv. Eneste forskel er at de ikke er medlem af rejsegarantifonden.... OK, det hedder en portal og det er en side med mange oplysninger om Portugal, men det er PortugalBureauet også....


Portugalnyt er en rigtig god side, linker selv til dem, men at fotolke at der ikke sælges rejser er altså ikke korrekt?!

Lars

Versionen fra 3. maj 2009, 20:40

Dette er Masz' diskussionsside, hvor du kan efterlade beskeder til Masz.

Aktuel
Arkiv

Arkiver


1
Denne diskussionsside bliver automatisk arkiveret af Dawikibot. Se mere på Skabelon:Autoarkiv.
Seneste opdatering: 30. Apr 2009 22:05

Om barnstars

Hejsa!

Jeg har netop oprettet en astronomi-barnstar - bare til din orientering :-) --Palnatoke 21. mar 2009, 17:59 (CET)

Fedt ;-) --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 21. mar 2009, 18:09 (CET)

Artikler med (ikke-)nonsens

Hej!

Jeg synes, det er godt med din hærværksbekæmpelse. Men kan jeg få dig til at tage et kig på artiklerne inden indsættelse af {{hurtigslet}} el. lign. og fjerne det tydelige nonsens og indsætte passende skabeloner til ikke-nonsens-tekst som på Bornholmer hjem. Mvh. --Allano (Skriv til mig her...) 24. mar 2009, 20:43 (CET)

Ok :-) --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 25. mar 2009, 14:06 (CET)

Gendannelsesbeskrivelse

Hej Masz.

Kan du fortælle mig, hvordan du får dansk i stedet for engelsk beskrivelse i beskrivelsesfeltet, når du gendanner vha. popups?

Christian Giersing (diskussion • bidrag • e-mail) 26. mar 2009, 19:10 (CET)

Hej Christian, jeg var også ret irriteret da jeg begyndte at bruge popups, så jeg har oprettet Bruger:Masz/monobook.js, og min oversættelse Bruger:Masz/strings-da.js (det er faktisk Barklunds med et par linjeændringer). Hvis du vil have den samme oversættelse som min så bare opret din monobookside med følgende kode:
 // [[:w:en:User:Lupin/popups.js]]
 
 document.write('<script type="text/javascript" src="' 
     + 'http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Bruger:Masz/strings-da.js' 
     + '&action=raw&ctype=text/javascript&dontcountme=s"></script>');
 document.write('<script type="text/javascript" src="' 
             + 'http://en.wikipedia.org/w/index.php?title=User:Lupin/popups.js' 
             + '&action=raw&ctype=text/javascript&dontcountme=s"></script>');
Hvis du vil have en anden oversættelse så bare opret en side med din oversættelse og skift Bruger:Masz/strings-da.js ud med siden hvor din oversættelse er. --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 26. mar 2009, 19:25 (CET)

Kandidat til GA

Jeg vil lige gøre opmærksom på, at jeg har oprettet en kandidat til GA for knap en uge siden, men ingen har endnu reageret. Jeg vil være glad, hvis der blot kommer en kommentar til det. --Ktp72 7. apr 2009, 12:06 (CEST)

Jeg har nu stemt --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 7. apr 2009, 22:07 (CEST)
Tak for hjælpen. --Ktp72 8. apr 2009, 09:46 (CEST)

Vedr. rettelse

Har ingen anelse om det er her jeg må skrive til dig?

Jeg er helt ny her - derfor går det ikke så hurtigt, men har længe haft lyst til at skrive på nogle af de ting jeg synes at der mangler :-)

Nå, men i alle tilfælde så har Hannibal og Marco Polo lige skiftet navn til MarcoPolo kunne jeg se på deres hjemmeside - så det er et og samme rejsebureau :-)

TravellingW

Velkommen til... Jeg var vist ikke helt vågen da jeg rettede den så jeg rettede den tilbage 2 minutter efter. Sorry :-( --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 7. apr 2009, 20:04 (CEST)

Patruljering

Jeg må lige gøre dig opmærksom på, at da du foretog denne ændring, burde du have markeret de foregående ændringer som markerede, så de forsvinder fra denne visning. Det var vist for øvrigt også den redigering, du optalte omtalte på irc.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 8. apr 2009, 18:17 (CEST)

Jeg har læst og forstået!
Jeg har modtaget advarsler og tips og har forstået deres betydning.
beklager, jeg skal nok huske det til en anden gang. --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 8. apr 2009, 19:01 (CEST)
Det er bare i orden. Jeg gjorde det heller ikke i starten :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 11. apr 2009, 22:16 (CEST)

IRC

Jeg har forresten fået svaret på det, du ville vide i eftermiddags på irc. Jeg kan fortælle dig det næste gang vi mødes der :-).
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 11. apr 2009, 22:16 (CEST)

Ok, jeg er på når jeg fat i min stationære ;-) --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 12. apr 2009, 06:38 (CEST)

Lidt tips

Hej Masz! Da du gerne vil være administrator, så vil jeg gerne give dig lidt tips :-) Denne rettelse [1] burde efter min opfattelse have været {{tætpå}} i stedet for. Reklame og oversæt opfordrer jo også delvist til, at man omskriver teksten. Da Pandson beers "Its located in Denmark and was founded by Panding and DKP" og opretteren hedder Bruger:Panding, så kunne man jo godt fristes til at tro, at der er tale om en virksomhedskonto (som vi ikke tillader - og iøvrigt bør have en skabelon for - men det er en anden snak) for den omtalte virksomhed. Medmindre der er truffet anden beslutning siden jeg læste sidst, så sletter vi jo næsten uden undtagelse altid artikler der er oprettet {{tætpå}} og så er der jo ingen grund til at bruge tid på at slette eller oversætte. Jeg venter lidt med at slette så du kan læse artiklen igen. --MGA73 14. apr 2009, 12:44 (CEST)

Ja, jeg ved det... men da jeg læste artiklen, stod brugerens navn der ikke... Se her --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 14. apr 2009, 13:58 (CEST)
Ok, ja se det var tricky :-) --MGA73 14. apr 2009, 22:18 (CEST)

Tips vedr. oprettelse af flertydigsider

Hej Masz. Du flyttede Radioaktivität Radioaktivität (album) og ændrede omdirigeringen til en flertydigside.

For det første ville en begrundelse for denne flytning være en god ting. De tidligere redaktører af siden har åbenbart ment at albummet var hovedbetydningen eller den betydning som flest ville forvente af opslagsordet "Radioaktivität", og da artiklen om albummet linker til sangen kan denne findes omtrent lige så hurtigt som hvis man går over en flertydigside. Hvis du har en anden opfattelse, bør du begrunde den.

For det andet skal man, når man ændrer en sides indhols til noget andet ("Radioaktivität" blev ændret fra at beskrive et album til at være en flertydigside) altid rette de eksisterende links til siden, så de ikke pludselig peger et forkert sted hen. Her tænker jeg på de 3 link til Radioaktivität (Speciel:Hvad linker hertil/Radioaktivität), og på mindst ét af interwikilinkene fra Wikipedia på andre sprog (Hvis man retter et af dem, kan iw-botterne klare de øvrige i dette tilfælde fordi de kan se forskel på almindelige sider og flertydigsider.) Det har du ikke gjort så vidt jeg kan se. Byrial 15. apr 2009, 11:34 (CEST)

Jeg har læst og forstået!
Jeg har modtaget advarsler og tips og har forstået deres betydning. Tak for tipsene, Byrial og MGA73. Jeg vil fremover huske at gøre det :-) --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 15. apr 2009, 13:50 (CEST)

Israel som FA

Jeg har nomineret Israel som FA igen da der manglede stemmer ved sidste nominering. Jeg synes du skulle kigge forbi her --Gorbi 18. apr 2009, 13:51 (CEST)

Kosmetiske ændringer

Hej Masz! Jeg kan se, at du eksperimenterer lidt med botten og "kosmetiske ændringer". Det er også meget fint, så længe du ikke sætter den til at rette alle artikler (det belaster jo systemet). Men du skal vist opdatere dine filer, for den retter til "Billede", jf. fx [2] i stedet for "Fil". --MGA73 18. apr 2009, 20:34 (CEST)

Uh ja, det kan jeg godt se nu.. --Masz (Skriv beskedSkriv e-mail) 18. apr 2009, 20:35 (CEST)

Når du vedtager en LA

Hej Masz! Når du vedtager en LA (Play Station 3), skal du sørge for at skrive den på forsiden og på siden Wikipedia:Lovende artikler. Bare til en anden gang :) --Lindberg 28. apr 2009, 22:34 (CEST)

Det gjorde jeg også, men det tog mig lidt tid at finde en passende kategori ;-), Dog glemte jeg at gøre det på forsiden :-( --Masz (Skriv besked) 29. apr 2009, 09:07 (CEST)

Kalkunen

Har lige fjernet hærværk fra Kalkunen på artikel Urin. Kan se at du allerede har givet ham en 'test3' i formiddags, men dette har åbenbart ikke hjulpet :-( - VicVal 29. apr 2009, 14:19 (CEST)

Ja, desværre er det ikke altid at brugerne er "gode" mod wikipedia. :~( --Masz (Skriv besked) 29. apr 2009, 18:26 (CEST)

Fra anonym

Tak for dit brev vedr. "hærværk". Jeg håber det er en JOKE!!! Læs venligst hele afsnittet som bif narren blir ved med at indsætte! Det er injurier og chikane! Men du ligger jo nok også ude på pestegnen med nålen i armen, siden du føler dig støt over at jeg ændrer de løgne de har skrevet!

Lad mig lige understrege at vi har en injurielov herhjemme, som bla. omhandler "chikane" og "ringagt". Er du i tvivl om nogen af disse ting, kan jeg være behælplig enten med en stævning som vil forklare dig nærmere. Du kan også bruge dit internet til noget fornuftigt og få større indsigt i Straffeloven's § 265, 266b og 267, 269-271, 273 stk. 1.

Læs det indlæg, som du postulere skulle være sandt.

Fortsat god dag.(Skrev 90.184.196.243 (diskussion • bidrag) . Husk at signere dine indlæg.)

Hvis du synes at der er løgne i artiklen så skriv et indlæg på artiklens diskussionsside. For resten: var det ikke dig der skrev
Citat Haaader bif bøsser Citat
For det lyder vist ikke helt OK. --Masz (Skriv besked) 30. apr 2009, 07:18 (CEST)

Name on ar.wp

Name is free now, regards. --Shipmaster 30. apr 2009, 08:24 (CEST)

Thank you :-) --Masz (Skriv besked) 30. apr 2009, 15:40 (CEST)

Tutta Rosenberg

Hvorfor fjerner du min ændring af Tutta Rosenberg? --Jørgen Jespersen 30. apr 2009, 22:09 (CEST)

Det kan da også undre mig, så derfor har jeg returneret til versionen med din (JJs) ændring. Måske er begrundelsen, at der ikke var nogen kilde på ændringen, men dels er den relativt lille, dels mangler der også kilder til andre oplysninger (og i øvrigt kan jeg også godt huske det med læbestiften - det så ret karikeret ud!). --Arne (Amjaabc) 30. apr 2009, 22:17 (CEST)
Der var faktisk to grunde: det lød lidt underligt, og det andet var det som Arne siger. Men så må jeg undskylde. --Masz (Skriv besked) 1. maj 2009, 06:19 (CEST)[svar]

Forskel?

Hej Masz. Hvorfor har du rettet mine ændringer. Det gør jo ikke nogen forskel om der står det ene eller det andet. Det får bare artiklen til at fylde mere. --Man-U 1. maj 2009, 10:21 (CEST)[svar]

Altså de ændringer du foretog dig 1. maj kl. 10:18 og kl. 10:19.--Man-U 1. maj 2009, 10:26 (CEST)[svar]

[redigeringskonflikt

Jeg skulle lige til at spørge dig hvorfor du retter det. Der er jo ingen grund til at forøge artiklens størrelse ved at "fixe" linkene på den måde. Nogle nybegyndere vil sikkert undre sig over det, hvis de ser det. Med venlig hilsen Masz (Skriv besked) 1. maj 2009, 10:30 (CEST)[svar]
Hovsa. Det var mig der var galt på den. Jeg troede faktisk at Gorbi, havde lavet den fejl, som så viste sig var mig der havde lavet. (: --Man-U 1. maj 2009, 12:32 (CEST)[svar]
Hehe. Fortsat god arbejdslyst --Masz (Skriv besked) 1. maj 2009, 12:36 (CEST)[svar]
Haha mange tak. :D --Man-U 1. maj 2009, 12:57 (CEST)[svar]

henriksdal spring tour

min danska är inte sa bra. jag tog mitt anvandar namn da flera av de namn jag ville ha inte acceperades eller var redan anvanda. jag ar ej betald av eller har ägar intressen i henriksdal spring tour. Kan jag fortsatta med detta namn da det verkar komplicerat att byta och dessutom ligger det sparat automatiskt i datorn etc Henriksdal spring tour 3. maj 2009, 09:15 (CEST))[svar]

Det behøver naturligvis ikke at ændre brugernavn, men så slipper du for at alle tror at du deler kontoen med andre (og det må man ikke), og har noget at gøre med firmaet. Det vil spare dig en masse tid på diskussioner :-) --Masz (Skriv besked) 3. maj 2009, 09:22 (CEST)[svar]
Det er korrekt, at firmakonti ikke er tilladt, men, hvis man kigger på nederst på denne diskussion, tyder det ikke på, at kontodeling er forbudt, omend uanbefalelsværdigt.
- Sarrus (diskussionbidrag) d. 3. maj 2009, 10:11 (CEST)[svar]
Der står på Speciel:Log på, at hver brugerkonto kun må anvendes af én person. Dermed er kontodeling ikke tilladt. mvh Christian Giersing (diskussion • bidrag • e-mail) 3. maj 2009, 15:20 (CEST)[svar]

Hej Masz.

Jeg har svært ved at gennemskue din opfattelse af rejsebureau. Prøv at klikke på Portugalnyt, de sælger rejser, lejer ferielejligheder ud, bil udlejning, du kan bestille din private guide osv. Eneste forskel er at de ikke er medlem af rejsegarantifonden.... OK, det hedder en portal og det er en side med mange oplysninger om Portugal, men det er PortugalBureauet også....


Portugalnyt er en rigtig god side, linker selv til dem, men at fotolke at der ikke sælges rejser er altså ikke korrekt?!

Lars