Handelsmesse: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Semiautomatisk flertydig fix - Producent
stillet en størrer rolle -> spillet en større rolle ; edit
Linje 1: Linje 1:
'''Handelsmesse''' er en udstilling, hvor [[producent (økonomi)|producent]]er og [[forhandler]]e udstiller [[vare]]r og aftaler om handler bilver indgået. Oftest er en handelsmesse begrænset til en bestemt varegruppe.
'''Handelsmesse''' er en udstilling, hvor [[producent (økonomi)|producent]]er og [[forhandler]]e udstiller [[vare]]r, og aftaler om handeler bilver indgået. Oftest er en handelsmesse begrænset til en bestemt varegruppe.


Historisk har selve handlen med varer stillet en størrer rolle ved handelsemesser. I [[middelalder]]en var for eksempel de store [[Champagnemesser]] et centrum for handel.
Historisk har selve handelen med varer spillet en større rolle ved handelsemesser. I [[middelalder]]en var for eksempel de store [[Champagnemesser]] et centrum for handel.
{{stub}}
{{stub}}



Versionen fra 21. jul. 2005, 08:11

Handelsmesse er en udstilling, hvor producenter og forhandlere udstiller varer, og aftaler om handeler bilver indgået. Oftest er en handelsmesse begrænset til en bestemt varegruppe.

Historisk har selve handelen med varer spillet en større rolle ved handelsemesser. I middelalderen var for eksempel de store Champagnemesser et centrum for handel.

ArtikelstumpSpire
Denne artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.