DR Nyheder: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Ændret stub
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''DR Nyheder''' var fra 1998 til 2006 det organisatoriske begreb for [[DR]]s samlede nyheds- og sportsformidling, og indeholdt bl.a. [[Radioavisen]], [[TV-Avisen]] og [[DR Sporten]]. Efter en organisationsændring, hvor bl.a. nyhedsdirektør [[Lisbeth Knudsen]] blev afskediget, blev det samlende navn for DRs nyhedstjenester afskaffet. Men ved endnu en ændring af oragnisationen i november [[2007]] blev navnet genindført under divisionschef [[Ulrik Haagerup]]. Et stort, rødt logo med navnet DR Nyheder kan ses på det overbliksbillede fra [[news room]], som indleder alle TV-Aviser.
'''DR Nyheder''' var fra [[1998]] til [[2006]] det organisatoriske begreb for [[DR]]s samlede nyheds- og sportsformidling, og indeholdt bl.a. [[Radioavisen]], [[TV-Avisen]] og [[DR Sporten]]. Efter en organisationsændring, hvor bl.a. nyhedsdirektør [[Lisbeth Knudsen]] blev afskediget, blev det samlende navn for DRs nyhedstjenester afskaffet. Men ved endnu en ændring af oragnisationen i november [[2007]] blev navnet genindført under divisionschef [[Ulrik Haagerup]]. Et stort, rødt logo med navnet DR Nyheder kan ses på det overbliksbillede fra [[news room]], som indleder alle TV-Aviser.


I dag anvendes navnet desuden for en dansk, [[digital radio]]kanal der på [[DAB (radio)|DAB]] og via [[internet]]tet sender den seneste version af [[DR]]'s [[Radioavisen]] samt [[sport]]snyheder.
I dag anvendes navnet desuden for en dansk, [[digital radio]]kanal der på [[DAB (radio)|DAB]] og via [[internet]]tet sender den seneste version af [[DR]]'s [[Radioavisen]] samt [[sport]]snyheder.

Versionen fra 1. jun. 2009, 23:00

DR Nyheder var fra 1998 til 2006 det organisatoriske begreb for DRs samlede nyheds- og sportsformidling, og indeholdt bl.a. Radioavisen, TV-Avisen og DR Sporten. Efter en organisationsændring, hvor bl.a. nyhedsdirektør Lisbeth Knudsen blev afskediget, blev det samlende navn for DRs nyhedstjenester afskaffet. Men ved endnu en ændring af oragnisationen i november 2007 blev navnet genindført under divisionschef Ulrik Haagerup. Et stort, rødt logo med navnet DR Nyheder kan ses på det overbliksbillede fra news room, som indleder alle TV-Aviser.

I dag anvendes navnet desuden for en dansk, digital radiokanal der på DAB og via internettet sender den seneste version af DR's Radioavisen samt sportsnyheder. Indtil den 22. december 2006 sendte kanalen kun Radioavisen, men da kanalen DR Sporten blev stoppet, begyndte kanalen også at sende sportsnyheder.


Anime eller mangaSpire
Denne artikel om medie og kommunikation er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.