Hjælp:Kilder/Tekstskabelon: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
blandet
m (typo)
(blandet)
== Tekst ==
Kære '''forfatter'''.,
 
Jegjeg skriver til dig som aktiv bruger og skribent på Wikipedia, den frie encyklopædi (http://da.wikipedia.org), hvor jeg skriver om '''emne'''. I den forbindelse ville jeg meget gerne anvende din tekst på '''URL'''.
 
Da Wikipedia er en fri encyklopædi, betyder det, at andre har lov til at ændre i artiklerne, kopiere dem og endda efterfølgende anvende dem kommercielt - dog mod kildeangivelse og forfatteroplysninger. For at sikre dette, er alle artiklerne udgivedeudgivet under GNU Free Documentation License (http://da.wikipedia.org/wiki/GNU_Free_Documentation_License), der bl.a.blandt andet forbyder, at værker under denne licens, ikke udgives under en anden licens.
 
For at kunne opfylde kravene i GNU Free Documentation License om forfattere, har hver eneste artikel på Wikipedia, har en "historik", så man altid kan se, hvem der har tilføjet hvad, hvornår. F.eks. kan du for artiklen Danmark se alle ændringer her: http://da.wikipedia.org/w/index.php?title=Danmark&action=history.
 
Hvis du forstår disse vilkår og kan acceptere dem, skal du sende en e-mail-erklæring til Wikipediaadressen info-da@wikimedia.org, så tilladelsen kan gemmes. På denne måde, kan man også finde frem til den en dag i fremtiden, hvis det skulle blive nødvendigt.
 
På forhånd tak for hjælpen.
 
Med venlig hilsen '''Afsender'''
 
'''Afsender'''
 
[[Kategori:Wikipedia]]
13.555

redigeringer

Navigationsmenu