Forskel mellem versioner af "Oh No Ono"

Spring til navigation Spring til søgning
17 bytes fjernet ,  for 11 år siden
m
formatering
m (Added Recent Photo)
m (formatering)
{{wikificering}}
[[Fil:Malthe Fischer.jpg|thumb|250px|Malthe Fischer, Nibe Festival 2009.]]
'''Oh No Ono''' er et [[Danmark|dansk]] [[indie]]-[[band]], der oprindeligt kommer fra [[AalborgVestbjerg]]. og forstæderBandet, der blev dannet i [[2003]], består af Malthe Fischer, Aske Zidore og, Kristoffer Rom, og efterfra udgivelsen af deres EP "Now You Know: Oh No Ono" i marts [[2005]], vandt de Rock Nord Prisen på 25.000 kroner, og bassistogså Nis Svoldgård kom med i bandet. De spillede i begyndelsen en blanding af [[1980'erne|80'er]]-[[disco]], [[New Wave]] og power pop og gjorde sig positivt bemærket på den danske musikscene, blandt andet med"Ugens Uundgåelige" på P3 med nummeret "Keeping Warm In A Cold Country". De har blandt andet også vundet P3Guld prisen for "bedste gennembrud" og en Gaffa-award for "bedste gennembrud"
 
I 2008 blev Kristian Olsen erstattet med [[Nicolai Koch]] på keyboard.
Efter udgivelsen af [[EP]]'en "Now You Know: Oh No Ono" i marts [[2005]], vandt de Rock Nord Prisen på 25.000 kroner, og bassist Nis Svoldgård kom med i bandet. I begyndelsen en var genren en blanding af [[1980'erne|80'er]]-[[disco]], [[new wave]] og [[power pop]]. Bandet gjorde sig positivt bemærket på den danske musikscene og blev blandt andet [[Ugens Uundgåelige]] på [[P3]] med nummeret "Keeping Warm In A Cold Country". De har blandt andet også vundet [[P3 Guld]]-prisen for "bedste gennembrud" og en [[Gaffa]]-award for "bedste gennembrud".
På albummet eggs fra 2009 spiller bandet en meget mere psykedelisk Rock. bandet tegner sig til at blive et af Danmarks betydeligste rockbands.
 
I [[2008]] blev Kristian Olsen erstattet med [[Nicolai Koch]] på keyboard. På albummet ''Eggs'' fra [[2009]] spiller bandet en meget mere psykedelisk rock.
 
== Medlemmer ==
 
== Diskografi ==
*''Now you know Oh No Ono'' ([[marts]] [[2005]])
*[[''Yes (album)|Yes]]'' ([[august]] [[2006]])
*[[Eggs]] ([[april]] [[2009]])
 
{{musikgruppestub}}
30.586

redigeringer

Navigationsmenu