Wikipedia-diskussion:Administratorer: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
→‎John Peters kommentar: yderligere (afsluttende?) (Næh, jeg kommer igen) kommentarer
(→‎Neutral: +stemme)
(→‎John Peters kommentar: yderligere (afsluttende?) (Næh, jeg kommer igen) kommentarer)
 
:Altså lever den opstillede tidsgrænse op til kravet. --[[Bruger:Hockeyindustrien|Hockeyindustrien]] 4. okt 2009, 10:49 (CEST)
 
 
<span style="background-color:#e7dcc3;;border:1px solid black;color:#e00000;">'''Fordi der er en afstemning skal man ikke automatisk deltage.'''</span> Det som vi efterlyser er fornøden integritet hos de pågældende til at afvise en afstemning, som viser sig at bygge på gammelt had og nag. Jeg [http://da.wikipedia.org/wiki/Wikipedia-diskussion:Administratorer/Arkiv_2008_nr_4#Blokering_eller_inddoktrinering_af_Bruger:John_Peters|Jeg har netop i dag opdaget], at [[Bruger:Metalindustrien]] og [[Bruger:Hockeyindustrien]] ''[Where '''do''' they get these names?]'' allerede sidste år i November var igang med en sladderkampagne uden jeg vidste om det. Det er naturligvis '''helt, helt''' uacceptabelt for Admins at sladre om almindelige brugere på de måde, uden at ærlige mennesker som jeg havde nogen anelse om hvad der foregik.
::Det som det drejer sig om for hvert suverænt individ er for ham/hende selv at tænke om folk skal have lov til at lyse andre i band på denne måde, og om hvorvidt en sådan afstemning skal gennemføres og hvis den skal om det er legitimt at den skal forbeholdes Admins, som har en tendens til at være nørder, interesserede i tekniske aspekter. De er et "close-knit"- society som har udviklet deres egne kodeks, ja selv sprog. ''[besynderligheder som "notabilitet" -- et ord som er regnes som dårligt sprog ved alle skriftlige eksaminer -- skal man dagligt lægge øre til] '' Det har gang på gang vist sig at de folk som søger og får sådanne stillinger har afvigende normer i forhold til hvad der gælder for folk flest. Derfor er det i alle sammenhænge katastrofalt for bruger-interessen hvis kodeks lægges an på disse normer. [[Brugerdiskussion: John Peters#Skema over misforståelser som har ført til blokeringer|Hvis man ser på de misforståelser og besynderlige udsagn jeg har været udsat for fra Admins]], så har det ofte været rystende for mig, at det øjensynligt forventes at man skal bevæge sig ned på det niveau.
<br>
::'''Mærkelige ord, som jeg aldrig har hørt før'''
::Det har på alle måder været fremmed territorium, og jeg har for første gang stiftet bekendsskab med beskyldninger mod min person for '''''hærværk''''', '''''utilstedelig opførsel''''' ''[sagen er: jeg er i høj grad tilstede i alt hvad jeg gør, og min opførsel har derfor også en høj grad af ''tilstedeværelse'']'' og '''''spam''''' og '''''misbrug af taletid'''''. Når een en sjælden gang er gået ind i diskussioner med disse Admins, så forbløffes man over det lave niveau af faktuel viden om tidens største emner, og det står klart at der nok er tale om folk som bruger det meste af deres tid herinde, og ikke sætter sig særligt ind i hvad der sker i verden. Det skal de selvfølgelig havde lov til, de skal bare ikke have lov til at korrekse hæderværdige og oplyste mennesker som jeg selv. De skal generelt holde sig i baggrunden, når der ingen grund er til at komme ind og blande sig i brugeres dispostioner. F.eks. begyndte Admins at blande sig i [[Koalitionsstyrke-tab i Helmand og Kandahar 2009]] mens der stadig var et "I brug" -skilt på, en helt uacceptabel adfærd. Ja man begyndte endda at foreslå hele artiklen slettet inden den var færdig! Den blev så slettet -- i strid med Wikipedias regler -- og da jeg så fik gendannet siden, besluttede en Admin - som selv havde taget aktiv del i at få førnævnte artikel slettet, og som tidlige ikke har lagt skjul på sit had og nag til mig (se skema) at organisere en afstemning om at få ''mig'' slettet. Hvor er vi så henne? Sådan adfærd skal IKKE belønnes. Så er Wikipedia ude på et skråplan hvis man belønner en sådan adfærd. Derfor burde alle af Jer herover simpelthen have nægtet at deltage i afstemningen. Det ville være det eneste reelle at gøre. Selv har jeg aldrig deltaget i afstemninger, der går ud på at udelukke nogen. Jeg tror personligt på, at alt hvad man gør mod andre sætter sig spor hos een selv. Hvis der er tale om personer med samvittighed vil det derfor påvirke dem hvad de er i færd med at gøre.[[Bruger:John Peters|John Peters]] 8. okt 2009, 13:36 (CEST)
 
== Administratorers opslagstavle ==
6.160

redigeringer

Navigationsmenu