Wikipedia:Landsbybrønden/Der skal flere jyder til før det bliver godt: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Ny side: Det er jo den mest udviklede egn i åndeligt henseende indenfor Kongeriget. Fra Jyllands strande er den mest succesfulde kultureksport nogensinde fra eet folk til eet andet foregået. Samme...
(Ingen forskel)

Versionen fra 9. okt. 2009, 14:11

Det er jo den mest udviklede egn i åndeligt henseende indenfor Kongeriget. Fra Jyllands strande er den mest succesfulde kultureksport nogensinde fra eet folk til eet andet foregået. Sammen med Anglere og Sachsere grundlagde de England, og uden dem og deres individualitet var verdens første parlament (i 1400 tallet) utænkeligt. Da skibene blev bedre tog de over Atlanten, og vi kan prise os lykkeligt for at amerikanerne nu taler vor tungemål og ikke nerdertysk kaudervældsk. Det som er nødvendigt for enhver ordentlig organisation er også at have nogle jyder siddende i spidsen. Jeg kan da også forstå at de som har iværksat en kampagne for at få mig slettet allesammen er fra den største provins og åndelige udørk som findes i Kongeriget. Jeg har stadig meget svært ved at tilgive at sådan nogen som dem blev mine banemænd.

Når talen falder på at gøre Dansk Wiki mere populær, så begynd dog i selve lederskabet blandt Admins. Så længe der ikke er en overvægt af Jyder = ingen større jydsk deltagelse. Det er trods alt hovedlandet, og hvis brugerantallet pt. er begrænset, så er det forklaringen; de gider simpelthen ikke deltage. Som det ses af nedstående skema har jeg måtte lægge øre til en masse for mig fremmede ting. Her er det vigtigt at vi sørger for at ingen med dens slags vokabularium sidder i spidsen. Så længe de gør det - ingen deltagelse fra hovedlandet.John Peters 9. okt 2009, 14:11 (CEST)

Tabel over de misforståelser, som har ført til blokeringer

Jeg var først tøvende over for at publicere denne liste, fordi vi ønsker alle sammen generelt at Let bygone be bygone, og se fremad. Men ønsket om at have den her på min side som et handy lille opslagsværk har flere gange gjort sig gældende, bl.a da en bruger anvendte argumentet for at jeg ikke skulle være auto-patruljeret: at jeg havde været blokeret. Derfor er denne liste over 2008-09 god at konsultere, og det ses hvordan det er en lang række misforståelser, som får især 1 admin til at blokere mig. Den 23. september ser det ud til at en Admin, som ikke selv er engageret i omfattende redigeringer, føler sig stødt på manchetterne, og jeg siger til ham og en anden :" I kan rende mig noget så grusomt". Jeg sagde jo ikke" I kan rende mig i den legemsdel som er højest når man plukker jordbær". Jeg sagde rende, dvs. løbe. Det vil sige jeg opfordrer dem til at løbe efter mig, og de kan gøre det noget så grusomt siger jeg. Det skal ses i sammenhæng med at de 1) har en anden position end mig 2) ikke har lavet noget konstruktivt, som f.eks at sidde i 10 timer og skrive en artikel og 3) Der var et Ibrug skilt på, det vil sige, det forventes at folk venter med at give deres besyv med til artiklen er færdig, ihvertfald når de er Admins, og må formodes at kende reglerne. Sletningen d. 29. september efter kun 4 dages debat -- i strid med Wikipedias regler -- og især gendannelsen den 2. oktober på mit initiativ var en direkte udløser for den igangværende Bandlysningskampagne. Her havde man jo glædet sig over sletningen, og besluttede så -- grundet gammelt had og nag til mig (se skemaet) -- istedet at få mig slettet, så at sige.John Peters 7. okt 2009, 14:03 (CEST)

Mån
Dag
Tids
punkt
Artikel
Redigering
vedr.
Med
deler
Med
deler
doku
menta
tion
Admin
Sank
tion
Begrundelse/
Udsagn
Gjort/Sagt
hvad
Maj 10 Israel Jerusalem ikke anerkendt
af det internationale samfund
som Israels hovedstad
R** H
el.
E
B** 1
mån
"Indsat eksternt link gentagne gange." Indsat eksternt link til SOE ([1]) på Flemming Juncker fordi han var med i SOE i London og der var ingen danske artikler om SOE på det tidspunkt.
Okt 25 12.32 [2] Støtter ikke hans ansøgning om Admin-status
25 17.37 Alders
fas
cisme
W** Aldersfacisme "-Hvis du rent faktisk mener at alder skal være en kvalitativ vurdering her på wikipedia, vil jeg hjertens gerne blokere dig permanent" Havde sagt at hans alder på 23-år og deraf følgende manglende modenhed og viden kunne give problemer.
Nov 15 16.58 Bernard Law Montgomery [3] H** "-tag nu dine lortebilleder og stik dem skråt op. De er lige så velkomne som du er. Med venlig hilsen." Indsat billeder i artiklen, som måske med fordel kunne være samlet i et galleri.
16 [4] ] M** Vi er et par stykker der efterhånden er blevet ret så trætte af Bruger:John Peters. Ser først dette i dag: Alle punkter kan tilbagevises som ondsindet sladder.
Dec 4 Sen
gambiske
stencirkler
[[5]] P** Hærværk Jeg udskiftede "resurse" med "ressource".
Jan 9 Gaza
krigen
Disk.
Gaza
krigen
P** 1
uge
Utilstedelig opførsel. Jeg havde talt om at oplysning altid vinder over den "indlejrede dumhed".
Apr 7 K. Elle
mann
Disk.
K. Elle
mann
P** Hærværk Jeg havde opstillet hendes karriere i punktform. En form som nu bruges i artiklen.
Sep 23 19.07 Dis
kus
sion:Koa.st
tab
i H & K
2009]
E** Ønsker at korrekse en artikel med "I brug" skilt på Der er et " I Brug"-skilt på. Jeg siger - efter at have siddet i 10 timer og lavet artiklen med en mus med flade batterier, en anden hvor ledningen er knækket og en tredje holdt sammen med hæfteplaster -"I kan rende mig noget så grusomt"
Sep 25 20.02 Koa.st
tab
i H & K
2009
M** Sætter sletteskilt på en artikel med "I brug" -skilt på.
Sep 29 19.55 Koa.st
tab
i H & K
2006
-07
Slette
for
slag:
Koa.st
tab
i H & K
2006
-07
N** Opretter Jeg var ikke logget på, og bliver blokeret 3 timer senere, og er dermed i de næste 35 timer ude af stand til at deltage i diskussionen.
Sep 29 21.12 Slette
forslag:
Koal.st
tab
i H & K
2009
E**
slet
ter
Konkluderer "slet", i strid med Wikipedias regler. Denne sletning påvirker debatten i den anden diskussion, idet mange så føler det er omsonst at skrive "Behold".
29 22.57 Afghan-
istan
krigen
[6] B** 1
dag
Utilstedelig opførsel Jeg havde sagt:"Hvad bilder du dig ind"
Okt 2 13.33 Landsby
brønden:
Procedure
fejl
[7] B** 1 uge "Utilstedelig opførsel. Så stopper legen"
"Personangreb" (Se Landsby
brønden
)
Ingenting. Det viste sig at det var nogle opl. om ham som han var sur over. (Se Landsby
brønden:
)
21.31 Koa.st
tab
i H & K
2009
E** artiklen som var slettet i strid med Wikipedias regler gendannes Dette sker efter mit initiativ. Det er dette som udløser Bandlysnings-kampagnen.
3 22.31 Band
lysning
H**
22.42 [8] H**
-6
dg.
"ophæver blokering så bruger kan deltage i afstemning" NB!: Det er kun Admins som kan deltage.
5 14.11 Blokeret igen![9] P**
dg.
"Du forkorter [admin]-navne og spammer diskussionssiderne for en række brugere." Havde forkortet navne så skemaet blev smallere og sendt det til 5 brugere, som jeg kender bedst, bl.a PHansen, Rmir2 og PerV.
16.41 [10] M**
dg.
"kontooprettelse deaktiveret, kan ikke redigere egen diskussionsside) ‎ (efternavnschikane? nej tak!)"
18.50 [11] R** "Diskussionssiden tilgængelig igen."
21.09 [12] W** 22
t.
"kontooprettelse deaktiveret, e-mail blokeret) ‎ (Misbrug af taletid))"
21.11 [13] W** 22
t.
"(kontooprettelse deaktiveret, e-mail blokeret, kan ikke redigere egen diskussionsside) ‎ (Misbrug af taletid)"


Neon Critical events for sagens videre udvikling

Neon Det er første gang i mit liv jeg beskyldes for disse ting.

Neon Gode konstruktive bidrag. ________________________________________________________________________