Centralorganisationen Søfart: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Linje 7: Linje 7:


== Bestyrelse ==
== Bestyrelse ==
Formand for ''CO-Søfart'' er [http://da.wikipedia.org/wiki/A.Ole_Philipsen A.Ole Philipsen] fra ''DSRF'', og næstformand er Keld Bækkelund Hansen fra ''Metal Søfart''
Formand for ''CO-Søfart'' er [[A. Ole Philipsen]] fra ''DSRF'', og næstformand er Keld Bækkelund Hansen fra ''Metal Søfart''
<!-- Til "POA": alle eksterne henvisninger herunder -->
<!-- Til "POA": alle eksterne henvisninger herunder -->

== Eksterne links ==
== Eksterne links ==
*[http://www.co-sea.dk Dansk Sø-Restaurations Forening], DSRF
*[http://www.co-sea.dk Dansk Sø-Restaurations Forening], DSRF

Versionen fra 11. nov. 2009, 23:19

Centralorganisationen Søfart (CO-Søfart) er en kartellignende sammenslutning mellem Dansk Sø-Restaurations Forening, Metal Søfart og Søværnets Konstabelforening.

CO-Søfart blev stiftet af DSRF og Metal Søfart 1. juli 2005 og 1. september 2009 blev Søværnets Konstabelforening optaget i CO-Søfart. Samlet repræsenterer CO-Søfart en væsentlig del af de søfarende i den danske handelsflåde, både officerer og menige; desuden flertallet af den manuelle gruppe i Søværnet.

De tre foreninger har fælles bopæl og kontorpersonale, og optræder som en enhed ved forhandlinger og i forbindelse med besættelse af poster i nævn, udvalg og lignende. De er adskilte for så vidt gælder: Hovedorganisationer, foreningsbestyrelse, kontingent, a-kasse, underskrivelse af overenskomster.

Bestyrelse

Formand for CO-Søfart er A. Ole Philipsen fra DSRF, og næstformand er Keld Bækkelund Hansen fra Metal Søfart

Eksterne links