Institut for Matematiske Fag (Københavns Universitet): Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Jeppesn (diskussion | bidrag)
mNo edit summary
Twid (diskussion | bidrag)
(Ingen forskel)

Versionen fra 27. aug. 2005, 13:57

Institut for Matematiske fag

Institut for Matematiske fag er et institut under Det Naturvidenskabelige Fakultet (Københavns Universitet). Instituttet ligger i H.C. Ørsted-instituttet (af studerende typisk bare kaldet HCØ). Instiuttet omfatter bl.a. forskning og uddannelse inden for

Matematik-statistik

Faget matematik-statistik er et fag der senere kan dele sig i to retninge. Enten kan den studerende fortsætte med at læse matematik, ellers kan vedkommende skifte til at læse statistik. De fleste vælger dog matematik. På det første år, opdelt i fire blokke, skal den studerende gennem følgende obligatoriske kurser:

På det andet år sammensætter den studerende selv sit studie. Der findes foruddefinerede forslag, som eksempelvis gymnasie- eller fysik-fagpakken. Men valget er grundlæggende op til den studerende. På tredje år er der yderligere valgfrihed, dog skal den studerende have et kursus i videnskabsteori inden for matematik, og hvis den studerende valgte Geo1 på 1. år skal han/hun have SaSt2, og ligeledes hvis den studerende valgte SaSt2 skal han/hun have Geo1. Desuden skal bachelorprojektet skrives i slutningen af tredje år.

ArtikelstumpSpire
Denne artikel er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.