Swingerklub: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Fjerner version 3623407 af Smurfs (diskussion)
mNo edit summary
Linje 1: Linje 1:
En '''swingerklub''' er en klub i [[swingermiljøet]], som henvender sig til det voksne publikum. I klubben kan ligesindede voksne mennesker mødes for at snakke og bytte partner seksuelt. Det faktum at der dyrkes sex i swingerklubberne gør at de ofte{{km}} bliver samlignet med [[bordel]]ler eller [[prostitution]]. Generelt er [[swinging]] et stort tabu emne{{km}} og ofte er det ikke noget som omtales, men i det senere år er det blevet mere accepteret{{km}}. Blandt andet har [[International Swingers Week]] gjort sit til at swingerklubberne er blevet mere anerkendte i [[Danmark]].
En '''swingerklub''' er en klub i [[swingermiljøet]], som henvender sig til det voksne publikum. I klubben kan ligesindede voksne mennesker mødes for at snakke og bytte partner seksuelt. Det faktum at der dyrkes sex i swingerklubberne gør at de ofte bliver samlignet med [[bordel]]ler eller [[prostitution]]. </ref>http://www.swingerguiden.dk</ref> Generelt er [[swinging]] et stort tabu emne </ref>http://www.swingerguiden.dk</ref> og ofte er det ikke noget som omtales, men i det senere år er det blevet mere accepteret </ref>http://www.swingerguiden.dk</ref>. Blandt andet har [[International Swingers Week]] gjort sit til at swingerklubberne er blevet mere anerkendte i [[Danmark]].


[[Kategori:Hobby]]
[[Kategori:Hobby]]

{{reflist}}

Versionen fra 21. nov. 2009, 19:47

En swingerklub er en klub i swingermiljøet, som henvender sig til det voksne publikum. I klubben kan ligesindede voksne mennesker mødes for at snakke og bytte partner seksuelt. Det faktum at der dyrkes sex i swingerklubberne gør at de ofte bliver samlignet med bordeller eller prostitution. </ref>http://www.swingerguiden.dk</ref> Generelt er swinging et stort tabu emne </ref>http://www.swingerguiden.dk</ref> og ofte er det ikke noget som omtales, men i det senere år er det blevet mere accepteret </ref>http://www.swingerguiden.dk</ref>. Blandt andet har International Swingers Week gjort sit til at swingerklubberne er blevet mere anerkendte i Danmark.