Spring til indhold

Næstved Løve Apotek: Forskelle mellem versioner

13 bytes tilføjet ,  for 13 år siden
ingen redigeringsopsummering
No edit summary
No edit summary
I [[1977]] overtog ''[[cand.pharm.]]'' Preben Rejnhold Jørgensen bevillingen til Næstved Løve Apotek. Produktionen af lægemidler havde sidst i [[1970'erne]] nået et omfang, der gav pladsproblemer i den gamle apotekergård, idet apoteket nu leverede sterile infusionsvæsker til [[sygehus]]e i hele [[Danmark]]. Som følge deraf opførte Preben Rejnhold Jørgensen en stor sterilfabrik i Holsted Park, som blev indviet i [[1981]] og havde op til 65 ansatte.
 
Som følge af en ændring af [[apotekerloven]] i [[1984]], stoppede Næstved Løve Apoteks egenproduktion af [[lægemidler]]. Ligeledes som følge af lovændringen blev sterilfabrikken afhændet til [[DAK-laboratorietLaboratoriet]] (senere [[Nycomed]]) omkring [[1990]].
 
== Apoteket i dag ==
 
Næstved Løve Apotek består i dag af hovedapoteket på [[Axeltorv]], [[Apoteksudsalg]]et i [[Fensmark]] samt [[Apoteksudsalg]]et i [[Næstved Storcenter]].
Apoteket beskæftiger ca. 25 [[Apotekspersonale|ansatte]], som tæller [[farmaceut]]er, [[farmakonom]]er, [[defektrice]]r og ufaglærte [[servicemedarbejder]]e. Apoteket er godkendt som [[uddannelse]]sapotek og har derfor [[Det Farmaceutiske Fakultet (Københavns Universitet)|farmaceut]]-[[studerende]] og [[Pharmakon - Danish College of Pharmacy Practice|farmakonom]][[elev]]er på [[Studieophold på Apotek|studieophold]] og i [[praktik]].
 
[[Kategori:Apoteker]]
80

redigeringer