Mads Lundby Hansen: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
opretter
 
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''Mads Lundby Hansen''' (født [[1969]]) er en [[Danmark|dansk]] [[økonom]], samfundsdebattør og cheføkonom i [[CEPOS]].
'''Mads Lundby Hansen''' (født [[1969]]) er en [[Danmark|dansk]] [[økonom]], samfundsdebattør og cheføkonom i [[CEPOS]].


Lundby Hansen er uddanncet [[cand.polit.]] fra [[Københavns Universitet]] i [[1996]]. Han fik derefter arbejde som økonom i [[Økonomiministeriet]]s internationale kontor, og kom i [[1998]] til en lignende stilling i [[Finansministeriet]]s skattepolitiske kontor. Fra [[2001]] til [[2005]] var han cheføkonom i [[Venstre]]s politisk-økonomiske afdeling på [[Christiansborg]]. Siden 2005 har han været cheføkonom og vicedirketør for den [[borgerlig]]t-[[liberal]]e [[tænketank]] CEPOS og optræder i den egenskab ofte som kommentator og debattør i medierne.
Lundby Hansen er uddannet [[cand.polit.]] fra [[Københavns Universitet]] i [[1996]]. Han fik derefter arbejde som økonom i [[Økonomiministeriet]]s internationale kontor, og kom i [[1998]] til en lignende stilling i [[Finansministeriet]]s skattepolitiske kontor. Fra [[2001]] til [[2005]] var han cheføkonom i [[Venstre]]s politisk-økonomiske afdeling på [[Christiansborg]]. Siden 2005 har han været cheføkonom og vicedirketør for den [[borgerlig]]t-[[liberal]]e [[tænketank]] CEPOS og optræder i den egenskab ofte som kommentator og debattør i medierne.


==Kilde==
==Kilde==

Versionen fra 21. dec. 2009, 10:52

Mads Lundby Hansen (født 1969) er en dansk økonom, samfundsdebattør og cheføkonom i CEPOS.

Lundby Hansen er uddannet cand.polit. fra Københavns Universitet i 1996. Han fik derefter arbejde som økonom i Økonomiministeriets internationale kontor, og kom i 1998 til en lignende stilling i Finansministeriets skattepolitiske kontor. Fra 2001 til 2005 var han cheføkonom i Venstres politisk-økonomiske afdeling på Christiansborg. Siden 2005 har han været cheføkonom og vicedirketør for den borgerligt-liberale tænketank CEPOS og optræder i den egenskab ofte som kommentator og debattør i medierne.

Kilde