SmackDown!: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m robot Tilføjer: ar:سماك داون
SieBot (diskussion | bidrag)
m robot Ændrer: nl:WWE SmackDown
Linje 36: Linje 36:
[[ja:スマックダウン]]
[[ja:スマックダウン]]
[[lt:Smackdown!]]
[[lt:Smackdown!]]
[[nl:WWE SmackDown!]]
[[nl:WWE SmackDown]]
[[no:WWE Friday Night SmackDown!]]
[[no:WWE Friday Night SmackDown!]]
[[pl:SmackDown!]]
[[pl:SmackDown!]]

Versionen fra 25. dec. 2009, 17:53

WWE Friday Night SmackDown er et amerikansk tv-program for World Wrestling Entertainment, der for tiden sendes på den amerikanske tv-station MyNetworkTV i USA. Showets navn henviser også til ét af organisationens tre brands SmackDown, hvor ansatte (wrestlere, kommentatorer, osv.) er bestemt til at arbejde og optræde på programmet. De to andre tv-programmer (og brands) er RAW og ECW. Friday Night SmackDown er den eneste tv-udsendelse for SmackDown-brandet.

Showet blev sendt første gang 26. august 1999 på den amerikanske tv-station UPN og blev WWE's anden ugentlige tv-program sammen med RAW. Indtil 9. september 2005 blev showet sendt torsdag aften, men har siden været vist fredag aften. I 2006 flyttede programmet over på CW, men i oktober 2008 flyttede programmet til dets nuværende kanal MyNetworkTV. I modsætning til RAW vises SmackDown ikke live, men optages i stedet for tirsdag aften. Nogle gange optager man endda to SmackDown-shows ad gangen for at spare penge.

På SmackDown-brandet er der skrevet kontrakt med mange af WWE's mest populære (og upopulære) wrestlere, heriblandt Big Show, Chavo Guerrero, Jeff Hardy, Matt Hardy, Triple H, The Undertaker, samt den regerende verdensmester Edge. Vickie Guerrero er i øjeblikket showets administrende direktør, og showet bliver kommenteret af Jim Ross og Tazz. Selvom mange anser SmackDown som WWE's b-show, så råder brandet over organisationens originale VM-titel, WWE Championship.


Titler

SmackDown-brandet råder over fire af World Wrestling Entertainments ni titler:

Se også