Brugerdiskussion:Sooe: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
→‎Licens på alle dine fine billeder: Har tjekket dem alle og det var fint bortset fra de tre hvor du skal vælge en licens.
Sooe (diskussion | bidrag)
No edit summary
Linje 55: Linje 55:
* [[:Fil:Bagvaerd Fort Skjold.jpg]]
* [[:Fil:Bagvaerd Fort Skjold.jpg]]
hvor du skal beslutte dig for om det skal være PD eller CC-licensen du vil frigive billederne under. Det er heldigvis let at rette. --[[Bruger:MGA73|MGA73]] 9. jan 2010, 21:00 (CET)
hvor du skal beslutte dig for om det skal være PD eller CC-licensen du vil frigive billederne under. Det er heldigvis let at rette. --[[Bruger:MGA73|MGA73]] 9. jan 2010, 21:00 (CET)

Det skal da være PD som de også er på mine hjemmesider.

Versionen fra 10. jan. 2010, 12:27

   Hjertelig velkommen til den danske Wikipedia, Sooe!

Jeg håber, at du vil trives her. Begynd gerne med at gennemgå vores guide, som er en hurtig og nem måde at blive introduceret til de vigtigste ting på Wikipedia.

Du kan også læse om tips til, hvordan du hurtigt kommer i gang med at redigere, og de mest almindelige begynderfejl. Hvis du har spørgsmål til, hvordan du kommer i gang, kan du gennemse de oftest stillede spørgsmål om Wikipedia samt nybegynderforummet. Hvis du har andre spørgsmål, så kan du spørge på Landsbybrønden.

Fem ting at tænke på:

  • Vær dristig! Den væsentligste fejl, som nybegyndere begår, er slet ikke at skrive. Skriv! Hvis du begår sproglige fejl eller glemmer nogle ting, vil andre rette den slags til efterhånden. En stor hjælp er at bruge forhåndsvisning til at se, hvordan dine ændringer kommer til at se ud, inden du gemmer dem, og du kan også lege i "sandkassen" inden du går i kast med de rigtige artikler. Husk blot, at du aldrig må kopiere andre steder fra, med mindre det er frit indhold. Prøv desuden altid at skrive fra et neutralt synspunkt og beskriv dine redigeringer.
  • Kig dig omkring! Se bl.a. skribentforsiden - der findes flere nyttige links.
  • Læs og lær! Fortsæt gerne med at læse om god opførsel på Wikipedia, hvordan du uploader billeder og stilmanualen.
  • Stil spørgsmål! De erfarne brugere hjælper gerne på nybegynderforummet hvis du har brug for hjælp! Du kan også få tilknyttet en mentor, der kan hjælpe. En god metode er også at efterligne – se hvordan andre artikler er lavet (kig blandt andet blandt vores pt bedste artikler) og brug nogle af de samme redskaber.
  • Signér! Når du skriver indlæg på diskussionssider (som denne), så husk at signére det du skriver. Dette gør du nemmest ved at klikke på "signér"-knappen eller selv skrive fire tilder (~~~~). Du skal ikke signere bidrag til artikler.

Endnu en gang - velkommen til!

Med venlig hilsen Broadbeer, Thomas 2. okt 2008, 01:47 (CEST)

Wikipedia er ikke...
Tak for dit bidrag til Wikipedia. Det ser dog ud som om, at nogle af dine bidrag ikke opfylder Wikipedias grundregler. Det er derfor vigtigt, at du husker, hvad Wikipedia ikke er.
Skriv ikke om emner hvor du har tilknytning
Wikipedia er ikke et sted, hvor du kan reklamere for dig selv, din arbejdsplads, dine kunder eller for andre.
Kriterier for artikler
Wikipedia er ikke et sted, hvor du kan skrive om dig selv eller om ting du har en nær tilknytning til, eller om emner der ikke har en almen interesse.
Wikipedia:Ingen førstehåndsforskning Ingen førstehåndsforskning
Wikipedia er ikke en talerstol eller en blog, hvor du kan udbrede egne idéer og teorier.
Politik for diskussionssider
Wikipedia er ikke et diskussionsforum til at debattere emnerne i almindelighed.
Du kan læse mere om hvad Wikipedia ikke er, og samtidigt er det vigtigt, at du skriver ud fra et neutralt synspunkt.

Ved at overholde disse regler får alle mest ud af det i længden. Du er selvfølgelig velkommen til at spørge i begynderforummet, såfremt du har yderligere spørgsmål.

Med venlig hilsen Broadbeer, Thomas

Vestvolden

Hej Sooe, jeg har fjernet dit eksterne link til vestvolden på siden om Københavns befæstning igen. Dette har jeg gjort, da der allerede var et internt link til Vestvolden, hvor man bl.a. kan finde det link som du havde indsat. --Santac 2. okt 2008, 08:38 (CEST)

Du har lagt ovenstående billede op på Wikipedia. Der er ikke valgt nogen licensskabelon, og dermed vil billedet blive slettet efter minimum syv dage, hvis du ikke angiver licensen. --|EPO| COM: 2. nov 2008, 12:11 (CET)

Billede:Avedøre stationsby lille.jpg

Hej! Du har angivet licensen {{GFDL}} til Billede:Avedøre stationsby lille.jpg. Denne lices bruges vist mest til dokumenter mv. De andre billeder har du givet {{PD-self}}. Hvorfor denne forskel? Du kunne evt. rette licensen. --MGA73 20. dec 2008, 20:46 (CET)

Licens på alle dine fine billeder

Hej! Tak for alle billederne. Jeg ved ikke om det er med vilje, men nogle af billederne er PD mens andre bruger en cc-licens. Er det med vilje? Derudover mangler der licens på mindst et af billederne Fil:Tinghoej Batteri Deko officerer2.jpg.

Du har i øvrigt selv taget alle billederne ik'? --MGA73 7. jan 2010, 23:27 (CET)

Det er da muligt der er smuttet noget licens. Jeg uploadede en hel del i dag. Alle mine billeder ligger på mine hjemmesider om forskelllige befæstningsanlæg. Jeg går ikke ud fra du antyder billederne ikke skulle være mine, for så vil jeg da godt høre hvordan du skulle være kommet til den slutning. Jeg bruger bare så megen tid på at fotodokumentere Københavns befæstning, herunder en del kræfter og netværk på at tale mig ind på de steder der ikke normalt er adgang. Dette gælder Bagsværd Fort, Tinghøj Batteri, Prøvestenen, raketanlægget på Sigerslev, Hawk-anlægget på Højerup, Ejbybrobunkeren og meget snart Fortun Fort og Lynæs Fort.(Skrev Sooe (diskussion • bidrag) 7. jan 2010, 23:43. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg tror ikke MGA73 prøver at antyde noget, men desværre oplever vi tit folk der uploader billeder de har fundet på nettet uden tilladelse. Med den lidt "kække" bemærkning ville MGA73 nok bare sikre sig at du rent faktiskt selv havde taget billederne og derfor havde lov til at lægge dem op. Vi er meget glade for dem specielt hvis du netop har fået taget billeder som normale dødelige ikke kan tage. Som sagt må du gerne lige smække en licens på de billeder der mangler en. Hvis du har spørgsmål i den forbindelse (f.eks. hvilken licens du skal vælge) vil jeg anbefale dig at kontakte MGA73 da han har godt styr på dette og er god til at hjælpe. --Thomas 8. jan 2010, 00:23 (CET)

Jeg blev bare noget arrig over først at se en seriøs artikel om Tinghøj batteri jeg lige havde lavet blive fjernet og erstattet af noget både ukorrekt og ufuldstændigt og derefter få antydet at jeg uploadede billeder der ikke er mine. Jeg vil endog meget gerne sætte både viden og billeder til rådighed på Wiki, men ikke for en hver pris. (Skrev Sooe (diskussion • bidrag) 8. jan 2010, 09:01. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg kan berolige dig med, at jeg ikke ville antyde noget. Beklager hvis du opfattede det sådan.
På dawiki bruger vi ofte skabelonerne med "self" til at fortælle, at vi selv har taget billederne. Andre wikipediaer og Commons anerkender ikke self som tilstrækkelig kildeangivelse. Der skal man specifikt skrive at man selv har taget. Vi plejer at flytte billederne til Commons (så kan andre wikier også bruge billederne og der er kategorisystemet bedre udviklet) og derfor skal der i forbindelse med overførslen tilføjes, at det er "Eget værk". Jeg ville blot ikke rette dette uden i det mindste at have spurgt dig først. --MGA73 8. jan 2010, 12:16 (CET)

Hej MGA73. Det er helt OK. Nu er jeg allerbedst til militære anlæg fra århundredeskiftet, hjemmesider og at skaffe mig ind de mærkeligste steder. Wiki´s finurligheder er ikke min helt stærke side, så hvis noget med billederne kan gøres bedre eller mere korrekt er I velkomne til at rette til. (Skrev Sooe (diskussion • bidrag) 8. jan 2010, 13:33. Husk at signere dine indlæg.)

Jeg skal blot gøre opmærksom på, at det ovenstående billede fortsat mangler en licens. --|EPO| COM: 9. jan 2010, 15:49 (CET)

Ja jeg har lige gennemgået filerne og det var ok på alle bortset fra følgende tre:

hvor du skal beslutte dig for om det skal være PD eller CC-licensen du vil frigive billederne under. Det er heldigvis let at rette. --MGA73 9. jan 2010, 21:00 (CET)

Det skal da være PD som de også er på mine hjemmesider.