Wikipedia:Landsbybrønden/Wegge misbruger admin-status: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
m
kommentar
(Uhørt adfærd.)
m (kommentar)
::Jeg beklager og skal afholde mig fra yderligere kommentarer i denne sag.--[[Bruger:Lcl|Lcl]] 14. feb 2010, 17:38 (CET)
:Det er i min mening '''helt aldeles uhørt''' at blokere en bruger for at indsætte et link til den fynske by Aarup i flertydighedsartiklen [[Årup]]. Det er ligeledes uhørt at omtale en sådan indsættelse som "RO-fascisme" og at kalde andre brugere for "en kræftsvulst". En sådan adfærd ville enhver anden end Wegge være blevet blokeret for. --[[Bruger:Pinnerup|Pinnerup]] 14. feb 2010, 19:52 (CET)
:::Hørt, Pinnerup. Men desværre gør seriøse argumenter intet indtryk på Wegge, der er aldeles argumentresistent. Palnatoke, jeg savner begrundelsen for at du ikke vil forholde dig til et emne, fordi det er blevet drøftet midt om natten. Som de fleste nok har bemærket har jeg holdt snitterne fra både gendannelses- og blokeringsknappen i dag, så jeg vil gerne høre nogle indspark til debatten. Hvordan kommer vi videre? Eller sagt på en anden vis: Hvordan sikrer vi os, at sådan noget her ikke gentager sig? --[[Bruger:Brandsen|Brandsen]] 14. feb 2010, 23:25 (CET)
30.616

redigeringer

Navigationsmenu