Forskel mellem versioner af "Rugemor"

Spring til navigation Spring til søgning
2 bytes tilføjet ,  for 11 år siden
ingen redigeringsopsummering
Og så når rugemoren bliver gravid går der de ni måneder, før barnet bliver født. Imens må alle bare håbe på at alt går efter planen. Barnet kan blive født i rugemorens hjemland, eller i forældrenes hjemland. Det går helt ud på om hvad de når, hvornår rugemoren begynder fødslen. I de fleste tilfælde bliver barnet født i rugemorens hjemland, også selvom man havde aftalt med forældrene, at barnet skulle fødes i Danmark. Igen for af hvad tid de har tilbage, før fødslen.
Prisen for at få en rugemor til at føde ens børn, går fra ca. 15.000—345.000 DK. Det går helt an på hvor og hvem. Det er yderst sjældent at man gør arbejdet, som rugemor gratis. For al den arbejde man yder som rugemor, er utrolig stor. Det er ikke noget enhver kan gøre, for det ligger som sagt en masse arbejde omkring, det at være rugemor. Det er kun i lande som Danmark hvor nogle (dvs. ikke særlig mange) vælger at gøre det gratis for forældrene.
Hvis man vælger kun at mandens sæd bliver brugt, fordi kvinden ikke kan udvikle ægceller, jamen så er det jo rugemoren som er biologisk mor. Hvilket er utrolig svært FOR hvis man som rugemor, også er biologisk mor for barnet, har man krav på barnet også langt efter fødslen. Dette kan blive et problem, for manden må ikke tage barnet væk fra dens mor, hvis ikke der har været en rigtig god grund for, at tage barnet væk fra den biologiske mor. Men hvis man vælger, at parret far afleverer hans sædceller til en klinik. Og hvis parrets mor afleverer hendes ægceller til en klinik. Hvor klikkenklinikken derefter får befrugtet dem, og parret skal ud efter en rugemor. Og det finder hende og hun skal intimeres, jamen så er det parrets barn og rugemoren bidrager ikke genetisk.
 
''Skrevet af Mette Østergaard Nordtorp''
Anonym bruger

Navigationsmenu