Brugerdiskussion:83.73.149.226: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Robot retter links efter flytning til Hjælp-navnerummet
m robot: automatisk teksterstatning: (-/Wegge (diskussion) +Bruger:Wegge)
 
Linje 16: Linje 16:
* [[Wikipedia:QA|Kvalitetsoffensiven]] - et forsøg på at forbedre Wikipedias kvalitet ved diverse arbejdsopgaver.
* [[Wikipedia:QA|Kvalitetsoffensiven]] - et forsøg på at forbedre Wikipedias kvalitet ved diverse arbejdsopgaver.


Thomas, jeg vil foreslå dig at oprette dig som bruger. Det kræver ikke noget særligt, og på den måde er du nemmere at komme i kontakt med (jeg ved for eksempel ikke om du har den samme IP-adresse, næste gang du kommer forbi). Men uanset om du gør det eller ej, er det rart at se nye folk. --[[Bruger:Wegge|/Wegge]] [[User_talk:Wegge|(diskussion)]] 19. apr 2005 kl. 23:49 (CEST)
Thomas, jeg vil foreslå dig at oprette dig som bruger. Det kræver ikke noget særligt, og på den måde er du nemmere at komme i kontakt med (jeg ved for eksempel ikke om du har den samme IP-adresse, næste gang du kommer forbi). Men uanset om du gør det eller ej, er det rart at se nye folk. --[[Bruger:Wegge]] 19. apr 2005 kl. 23:49 (CEST)

Nuværende version fra 17. feb. 2010, 20:08

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Thomas, jeg vil foreslå dig at oprette dig som bruger. Det kræver ikke noget særligt, og på den måde er du nemmere at komme i kontakt med (jeg ved for eksempel ikke om du har den samme IP-adresse, næste gang du kommer forbi). Men uanset om du gør det eller ej, er det rart at se nye folk. --Bruger:Wegge 19. apr 2005 kl. 23:49 (CEST)