Brugerdiskussion:80.196.55.180: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Robot retter links efter flytning til Hjælp-navnerummet
m robot: automatisk teksterstatning: (-/Wegge (diskussion) +Bruger:Wegge)
 
Linje 16: Linje 16:
* [[Wikipedia:QA|Kvalitetsoffensiven]] - et forsøg på at forbedre Wikipedias kvalitet ved diverse arbejdsopgaver.
* [[Wikipedia:QA|Kvalitetsoffensiven]] - et forsøg på at forbedre Wikipedias kvalitet ved diverse arbejdsopgaver.


<strike>Jeg tror det ville være en god ide hvis du læste lidt om hvad wikipedia er, inden du opretter flere artikler.</strike> -- [[Bruger:Wegge|/Wegge]] [[User_talk:Wegge|(diskussion)]] 5. maj 2005 kl. 14:45 (CEST)
<strike>Jeg tror det ville være en god ide hvis du læste lidt om hvad wikipedia er, inden du opretter flere artikler.</strike> -- [[Bruger:Wegge]] 5. maj 2005 kl. 14:45 (CEST)


: Hov, der var jeg vist lidt for hurtig. Kan jeg ikke overtale dig til at oprette dig med et brugernavn, så jeg (og andre) ikke en anden gang får blandet dig sammen med en andre anonyme bidragsydere? -- [[Bruger:Wegge|/Wegge]] [[User_talk:Wegge|(diskussion)]] 5. maj 2005 kl. 14:49 (CEST)
: Hov, der var jeg vist lidt for hurtig. Kan jeg ikke overtale dig til at oprette dig med et brugernavn, så jeg (og andre) ikke en anden gang får blandet dig sammen med en andre anonyme bidragsydere? -- [[Bruger:Wegge]] 5. maj 2005 kl. 14:49 (CEST)

Nuværende version fra 17. feb. 2010, 20:08

Velkommen!

Hej og velkommen til Wikipedia. Vi takker dig for dine bidrag, og håber at du vil vende tilbage. Her er nogle gode links at starte med:

Jeg tror det ville være en god ide hvis du læste lidt om hvad wikipedia er, inden du opretter flere artikler. -- Bruger:Wegge 5. maj 2005 kl. 14:45 (CEST)

Hov, der var jeg vist lidt for hurtig. Kan jeg ikke overtale dig til at oprette dig med et brugernavn, så jeg (og andre) ikke en anden gang får blandet dig sammen med en andre anonyme bidragsydere? -- Bruger:Wegge 5. maj 2005 kl. 14:49 (CEST)