Madagascar (film): Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
Sidste gode før rettelse af den sædvanlige vandal
Tilret, ud med dåsedansk,
Linje 1: Linje 1:
'''''Madagascar''''' er en amerikansk [[tegnefilm]] produceret af [[DreamWorks|DreamWorks Animation]] og have amerikansk præmiere den 27. maj 2005. Filmen er skrevet og instrueret af [[Eric Darnell]] og [[Tom McGrath]], og produceret af [[Mireille Soria]], [[Mark Burton]], og [[Billy Frolick]].
{{harflertydig4|For artiklen om landet, se [[Madagaskar]].}}

'''''Madagascar''''' er en amerikansk [[animation]]sfilm der er produceret af [[DreamWorks Animation]] fra [[2005]]. Filmen handler om fire dyr (en løve, en zebra, en flodhest og en giraf) fra [[Central Park Zoo]] i [[USA]] som har levet hele livet i lykkeligt fangeskab. De bliver uventet sendt til [[Afrika]] og havner på øen [[Madagaskar]].
Den originale stemmer i filmen er blandt andre [[Chris Rock]], [[Ben Stiller]], [[Jada Pinkett Smith]], [[David Schwimmer]], [[Sacha Baron Cohen]], [[Cedric the Entertainer]], og [[Andy Richter]].

== Handling ==
Filmen handler om fire dyr (en løve, en zebra, en flodhest og en giraf) fra [[Central Park Zoo]] i [[USA]] som har levet hele livet i lykkeligt fangeskab. De bliver uventet sendt til [[Afrika]] og havner på øen [[Madagaskar]].


== Eksterne henvisninger ==
== Eksterne henvisninger ==
*[http://www.madagascar-themovie.com/ Madagascars officielle hjemmeside]
*[http://www.madagascar-themovie.com/ Madagascars officielle hjemmeside]

{{US-filmstub}}


[[Kategori:Film fra USA]]
[[Kategori:Film fra USA]]
[[Kategori:Film fra 2005]]
[[Kategori:Film fra 2005]]
[[Kategori:Animationsfilm]]
[[Kategori:Tegnefilm]]


{{US-filmstub}}


[[ar:مدغشقر (فيلم)]]
[[ar:مدغشقر (فيلم)]]

Versionen fra 27. feb. 2010, 19:50

Madagascar er en amerikansk tegnefilm produceret af DreamWorks Animation og have amerikansk præmiere den 27. maj 2005. Filmen er skrevet og instrueret af Eric Darnell og Tom McGrath, og produceret af Mireille Soria, Mark Burton, og Billy Frolick.

Den originale stemmer i filmen er blandt andre Chris Rock, Ben Stiller, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer, Sacha Baron Cohen, Cedric the Entertainer, og Andy Richter.

Handling

Filmen handler om fire dyr (en løve, en zebra, en flodhest og en giraf) fra Central Park Zoo i USA som har levet hele livet i lykkeligt fangeskab. De bliver uventet sendt til Afrika og havner på øen Madagaskar.

Eksterne henvisninger

AmerikanskSpire
Denne artikel om amerikansk film er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Film