Madagascar (film): Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
→‎Handling: {{Dåsedansk}}
No edit summary
Linje 1: Linje 1:
'''''Madagascar''''' er en amerikansk [[tegnefilm]] produceret af [[DreamWorks|DreamWorks Animation]] og have amerikansk præmiere den 27. maj 2005. Filmen er skrevet og instrueret af [[Eric Darnell]] og [[Tom McGrath]], og produceret af [[Mireille Soria]], [[Mark Burton]], og [[Billy Frolick]].
'''''Madagascar''''' er en amerikansk [[tegnefilm]] produceret af [[DreamWorks|DreamWorks Animation]] og havde amerikansk præmiere den 27. maj 2005. Filmen er skrevet og instrueret af [[Eric Darnell]] og [[Tom McGrath]], og produceret af [[Mireille Soria]], [[Mark Burton]], og [[Billy Frolick]].


Den originale stemmer i filmen er blandt andre [[Chris Rock]], [[Ben Stiller]], [[Jada Pinkett Smith]], [[David Schwimmer]], [[Sacha Baron Cohen]], [[Cedric the Entertainer]], og [[Andy Richter]].
De originale stemmer i filmen er blandt andre [[Chris Rock]], [[Ben Stiller]], [[Jada Pinkett Smith]], [[David Schwimmer]], [[Sacha Baron Cohen]], [[Cedric the Entertainer]], og [[Andy Richter]].


== Handling ==
== Handling ==

Versionen fra 4. mar. 2010, 14:05

Madagascar er en amerikansk tegnefilm produceret af DreamWorks Animation og havde amerikansk præmiere den 27. maj 2005. Filmen er skrevet og instrueret af Eric Darnell og Tom McGrath, og produceret af Mireille Soria, Mark Burton, og Billy Frolick.

De originale stemmer i filmen er blandt andre Chris Rock, Ben Stiller, Jada Pinkett Smith, David Schwimmer, Sacha Baron Cohen, Cedric the Entertainer, og Andy Richter.

Handling

Filmen handler om fire dyr (en løve, en zebra, en flodhest, og en giraf) fra Central Park Zoo i USA som har levet hele livet i lykkeligt fangeskab. De bliver uventet sendt til Afrika og havner på øen Madagaskar.

Maskinoversættelse og/eller tvivlsomt indhold
Denne sides indhold bærer præg af at være en maskinoversættelse og/eller meget dårligt og uklart formuleret (også kaldet "dåsedansk"). Det vurderes at sproget er så dårligt og eventuelt forkert eller til at misforstå, at det bør omskrives eller oversættes på ny. Du kan hjælpe med at oversætte til korrekt dansk i denne og lignende artikler.
Hvis dette ikke sker inden for kort tid, kan en sletning komme på tale.
Se evt. denne sides diskussionsside eller i artikelhistorikken.

Havnene i Madagaskar, fordi de kæmper med, hvem der har skylden for at være på skibet. Under denne kamp tumler over grænsen. Den vigtigste konflikt i filmen er venskab og natur. I løbet af filmen bryder venskab mellem løven og de andre sammen, og løven gør forsøg på at spise deres venner. Endelig vandt alligevel venskab.

Eksterne henvisninger

AmerikanskSpire
Denne artikel om amerikansk film er en spire som bør udbygges. Du er velkommen til at hjælpe Wikipedia ved at udvide den.
Film