Akademiet For Utæmmet Kreativitet: Forskelle mellem versioner

Spring til navigation Spring til søgning
m
wiki
({{formatering}}; {{kategori mangler}})
m (wiki)
'''Akademiet For Utæmmet Kreativitet''' også kendt som '''A.F.U.K.''' er et filosofisk[[filosofi]]sk forum med interessefællesskab i den kreative proces. Skolen har eksisteret siden 80'erne og er i lighed med [[Forfatterskolen]] startet udenfor det etablerede uddannelses miljø. Akademiet For Utæmmet Kreativitet der tidligere var en del af [[Den Fri Ungdomsuddannelse]] består i dag af en række selvstændige skoler - dog fortsat med fælles adresse.
{{formatering}}
{{kategori mangler}}
Akademiet For Utæmmet Kreativitet også kendt som A.F.U.K. er et filosofisk forum med interessefællesskab i den kreative proces. Skolen har eksisteret siden 80'erne og er i lighed med Forfatterskolen startet udenfor det etablerede uddannelses miljø. Akademiet For Utæmmet Kreativitet der tidligere var en del af Den Fri Ungdomsuddannelse består i dag af en række selvstændige skoler - dog fortsat med fælles adresse.
 
Akademiet For Utæmmet Kreativitet er ikke en fag specifik uddannelse og arbejder således ikke inden for bestemte kunstarter, men underviser i et bredt spektrum af de kunstneriske genrer, heriblandt billedkunst, skuespil, installationskunst, artisteri samt litteratur.
 
Skolen ledes af [[Anne Sophie Bergmann Steen]]
I lighed med skuespillerskolerne, [[Det Kongelige Teaters balletskole]], [[Den Danske Filmskole]], Forfatterskolen og [[Det KongeligKongelige Danske Kunstakademi]] hører Akademiet For Utæmmet Kreativitet ikke under [[Undervisningsministeriet]], men under [[Kulturministeriet]].
==Eksterne henvisninger==
 
* [http://www.afuk.dk Akadetmiet For Utæmmet Kreativitet's Hjemmeside]
[[Kategori:Uddannelse]]
114.795

redigeringer

Navigationsmenu