Boldklubben Heimdal: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
m Tilføjer logo - er tilladt af klubben jvf. www.boldklubbenheimdal.dk
Linje 1: Linje 1:
{{Infoboks fodboldklub
{{Infoboks fodboldklub
| kort_klubnavn = Heimdal
| kort_klubnavn = Heimdal
| billede =
| billede = Heimdal logo.png
| billede_bredde =
| billede_bredde = 200px
| billede_beskrivelse =
| billede_beskrivelse =
| fulde_klubnavn = Boldklubben Heimdal
| fulde_klubnavn = Boldklubben Heimdal

Versionen fra 16. apr. 2010, 19:14

Heimdal
Fil:Heimdal logo.png
Klubdetaljer
Fulde navn Boldklubben Heimdal
Grundlagt 1919
Hjemmebane Fælledparken
Andet
Websted www.boldklubbenheimdal.dk
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Hjemmebane
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Spilledragt
Udebane

Boldklubben Heimdal (Bk. Heimdal, Heimdal) er en københavnsk fodboldklub, der blev stiftet i 1919. Klubben befandt sig dengang som nu i Fælledparken, dengang dog under navnet Hermes.

Klubben har både en dame- og herreafdeling med omtrent 200 medlemmer fordelt på 9 ellevemands hold og 3 syvmands hold. I sæsonen 2009/10 er det bedste damehold repræsenteret i Danmarksserien, mens det bedste herrehold spiller i serie 3.

Inden vinteren 2007/8 holdt klubben til under D-tribunen i Parken. I perioden 2008-2011 er klubben sammen med tre af Fælledklubberne (Handelsstadens Boldklub, Østerbro Idrætsforening og Boldklubben Viktoria) midlertidigt genhuset i containere bag Østerbro Stadion. I sensommeren 2011 er det planen, at et nyt klubhus skal stå færdigbygget ved Vibenshus Runddel.

Klubben er for første gang i nyere tid repræsenteret i DBU’s rækker med det bedste dameholds placering i Danmarksserien. Dameafdelingen har haft stor resultatmæssig fremgang de seneste år, og målet er at rykke op i 1. division. Herrerne har i de sidste år fået mange nye medlemmer og er nu at finde i toppen af serie 3. Målet er at rykke op inden for de nærmeste sæsoner.

Uanset den sportslige fremgang er det på det sociale område, at Heimdal er allerbedst. Heimdal har siden klubbens grundlæggelse haft fokus på det sociale aspekt ved fodbold. Tonen er generelt afslappet. Ambitionsniveauet for den enkelte spiller varierer lige fra den, som kun gider at spille kampe, til spilleren, som i sine bestræbelser for at komme på førsteholdet øver indersideafleveringer i sin fritid. Klubben forsøger på bedste vis at få plads til alle spillere, blot de gider at deltage socialt i klubben.

For at styrke det sociale bliver der holdt arrangementer på tværs af holdene, hvilket er et vigtigt element i Heimdals sociale liv.


Eksterne henvisninger