Bruger:Flydet: Forskelle mellem versioner

Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
mNo edit summary
Linje 5: Linje 5:
Jeg hedder [[Linus]], er født i [[1977]] och bor i [[Stockholm]].
Jeg hedder [[Linus]], er født i [[1977]] och bor i [[Stockholm]].


Jeg tog [[eksamen]] i [[russisk]] i [[1993]]. Efter [[skole|grundskolen]] gik jeg på det treårige [[samfundsvidenskab|samfundsvidenskabelige]] program, helklassisk gren, og studerede derefter [[nordiske sprog]] og [[engelsk]] ved Mitthögskolan i [[Östersund]]. Jeg var også [[korleder]] på skolens [[revy|studentrevy]]. Jeg har gået på [[guide|rejselederkurs]] på [[Cypern]], arbejdet som avisbud og lærer i russisk i et studieforbund i min barndomsby Östersund og servitør uden for [[Harstad]]. Siden år 2000 arbejder jeg på en medieovervågningsbedrift, hvor jeg først havde stilling som [[redaktør]], men nu er jeg [[lektør]].
Jeg tog [[eksamen]] i [[russisk]] i [[1993]]. Efter [[skole|grundskolen]] gik jeg på det treårige [[samfundsvidenskab|samfundsvidenskabelige]] program, helklassisk gren, og studerede derefter [[nordiske sprog]] og [[engelsk]] ved Mitthögskolan i [[Östersund]]. Jeg var også [[korleder]] på skolens [[revy|studentrevy]]. Jeg har gået på [[guide|rejselederkurs]] på [[Cypern]], arbejdet som avisbud og lærer i russisk i et studieforbund i min barndomsby Östersund og servitør uden for [[Harstad]]. Mellem årene 2000 og 2010 arbejdede jeg på en medieovervågningsbedrift, hvor jeg først havde stilling som [[redaktør]], og derefter som [[lektør]].


Når jeg ikke er på arbejde, synger jeg [[tenor]] i [[kor]]. Jeg spiller også akustisk [[gitar]] og [[piano]] og jeg kan skrive og læse [[Node|noder]]. Jeg kan lide at rejse, og [[Frankrig]] og [[Estland]] ligger mig varmt om hjertet.
Når jeg ikke er på arbejde, synger jeg [[tenor]] i [[kor]]. Jeg spiller også akustisk [[gitar]] og [[piano]] og jeg kan skrive og læse [[Node|noder]]. Jeg kan lide at rejse, og [[Frankrig]] og [[Estland]] ligger mig varmt om hjertet.


Mine store interesser er [[musik]] og [[sprog]], men bægge disse fører mig ofte ind på en masse andet. Her på Wikipedia skriver jeg om alt muligt. Mit yrke som medieovervåger gør at jeg får indblik i de fleste fagområder.
Mine store interesser er [[musik]] og [[sprog]], men bægge disse fører mig ofte ind på en masse andet. Her på Wikipedia skriver jeg om alt muligt. Mit forrige yrke som medieovervåger gør at jeg har indblik i de fleste fagområder.


{| style="float: right; margin-left: 1em; margin-bottom: 0.5em; width: 242px; border: #99B3FF solid 1px; text-align: center"
{| style="float: right; margin-left: 1em; margin-bottom: 0.5em; width: 242px; border: #99B3FF solid 1px; text-align: center"

Versionen fra 18. apr. 2010, 15:56

Flydet

Hejsa!

Jeg hedder Linus, er født i 1977 och bor i Stockholm.

Jeg tog eksamen i russisk i 1993. Efter grundskolen gik jeg på det treårige samfundsvidenskabelige program, helklassisk gren, og studerede derefter nordiske sprog og engelsk ved Mitthögskolan i Östersund. Jeg var også korleder på skolens studentrevy. Jeg har gået på rejselederkursCypern, arbejdet som avisbud og lærer i russisk i et studieforbund i min barndomsby Östersund og servitør uden for Harstad. Mellem årene 2000 og 2010 arbejdede jeg på en medieovervågningsbedrift, hvor jeg først havde stilling som redaktør, og derefter som lektør.

Når jeg ikke er på arbejde, synger jeg tenor i kor. Jeg spiller også akustisk gitar og piano og jeg kan skrive og læse noder. Jeg kan lide at rejse, og Frankrig og Estland ligger mig varmt om hjertet.

Mine store interesser er musik og sprog, men bægge disse fører mig ofte ind på en masse andet. Her på Wikipedia skriver jeg om alt muligt. Mit forrige yrke som medieovervåger gør at jeg har indblik i de fleste fagområder.

Wikipedia:Babel
svDen här användaren talar svenska som modersmål
no-2Denne brukeren/brukaren har god kjennskap til norsk
nn-2Denne brukaren har god kjennskap til norsk (nynorsk)
en-2This user can contribute with an intermediate level of English
ru-2Этот участник неплохо знает русский язык
fr-2Cet utilisateur peut contribuer avec un niveau intermédiaire en français.
it-1Questo utente può contribuire con un livello semplice di italiano.
da-1Denne bruger har et grundlæggende kendskab til dansk
et-1See kasutaja suudab eesti keeles kaastööd teha algaja tasemel.

Land og riger

Boet i:

Besøget: