Brugerdiskussion:83.93.45.183: Forskelle mellem versioner

Page contents not supported in other languages.
Fra Wikipedia, den frie encyklopædi
Content deleted Content added
beskrivelses, samt tip om at checke at enwiki faktiskt eksisterer eller har det korrekte navn.
Eksempel
Linje 12: Linje 12:
{{husk forhåndsvisning}}{{husk beskrivelse|[[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] 30. apr 2010, 09:41 (CEST)}}
{{husk forhåndsvisning}}{{husk beskrivelse|[[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] 30. apr 2010, 09:41 (CEST)}}
::Hej igen. Du må stadigt meget gerne huske på det ovenstående tip.
::Hej igen. Du må stadigt meget gerne huske på det ovenstående tip.
:Desuden, når du laver links til f.eks. den engelsksprogede Wikipedia, så må du gerne kontrollere at de faktiskt virker, jeg kan se at du i en del af dine nye artikler har indsat links enten til artikler, der slet ikke findes eller til artikler, der hedder noget andet. Mvh [[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] 4. maj 2010, 01:03 (CEST)
::Desuden, når du laver links til f.eks. den engelsksprogede Wikipedia, så må du gerne kontrollere at de faktiskt virker, jeg kan se at du i en del af dine nye artikler har indsat links enten til artikler, der slet ikke findes eller til artikler, der hedder noget andet. Mvh [[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] 4. maj 2010, 01:03 (CEST)
:::F.eks. hedder artiklen om [[Lee Morgan]] det samme på den engelske Wikipedia og ikke "Morgan Lee (trumpet/composer)" Mvh [[Bruger:Knud Winckelmann|Knud Winckelmann]] 4. maj 2010, 01:05 (CEST)

Versionen fra 4. maj 2010, 01:05

Hej igen. Når du opretter artikler, kunne jeg så ikke bede dig om at huske følgende, det gør det meget nemmere for os andre:


  • Datoer skal skrives således [[20. december]], dvs. punktum efter dagen og måneden med småt
  • Generelle kategorier: Hvis du indsætter følgende, så kommer personen i de korrekte generelle kategorier: {{FD|Fødselsår|Dødsår|Efternavn, Fornavn}}

F.eks. har jeg indsat {{FD|1938||Harbison, John}} på John Harbison, og dermed er han kommet med i kategorierne levende personer, der er født i 1938. Dødsårs-feltet har jeg ladet stå tomt i dette tilfælde

  • Specifikke Kategorier: Jeg kan se at du er i gang med komponister for tiden, der kunne det være en fordel, hvis du kunne indsætte den korrekt kategori. f.eks. [[Kategori:Komponister fra USA]] eller [[Kategori:Komponister fra Nederlandene]], selvfølgelig afhængigt af hvor de kommer fra.

Mvh. Knud Winckelmann 29. apr 2010, 16:43 (CEST)

Hovsa, jeg glemte helt: hvis du ved at der er en artikel på f.eks. den engelske Wikipedia om vedkommende, så vil det være en hjælp hvis du indsætter f.eks. [[en:Lex van Delden]] nederst på siden, da der dermed kommer et link ovre til venstre til den engelske artikel. Dermed kan læseren komme videre til denne artikel, hvis det skulle have nogen interesse. Mvh Knud Winckelmann 29. apr 2010, 16:50 (CEST)
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du redigerer eller opretter artikler, så husk venligst at bruge forhåndsvisning. Dermed undgås for meget støj på listen over seneste ændringer, og du vil fange de fleste af dine slåfejl selv. Bemærk, at der findes forskellige redigeringsværktøjer, som gør det lettere at fange stavefejl.
Et lille tip fra en anden wikipedianer.
Når du laver større eller mindre ændringer i artikler, samt når du laver nye artikler, så husk venligst at udfylde feltet "Opsummér redigering" placeret under den store redigeringsboks. Dette er med til at informere andre wikipedianere om, hvad du har rettet på den aktuelle side. Du sparer således andres tid, hvis du lige noterer, at du f.eks. blot har rettet en stavefejl. Omvendt kan det også tiltrække ekstra opmærksomhed, hvis du noterer, at du har lavet en større omskrivning eller tilføjelse til en artikel, så dine tilføjelser kan blive læst igennem. Hvis du har svært ved at huske at beskrive dine ændringer, kan du tilrette dine indstillinger, således at du får besked, hvis ikke du har beskrevet en ændring. Med venlig hilsen Knud Winckelmann 30. apr 2010, 09:41 (CEST)
Hej igen. Du må stadigt meget gerne huske på det ovenstående tip.
Desuden, når du laver links til f.eks. den engelsksprogede Wikipedia, så må du gerne kontrollere at de faktiskt virker, jeg kan se at du i en del af dine nye artikler har indsat links enten til artikler, der slet ikke findes eller til artikler, der hedder noget andet. Mvh Knud Winckelmann 4. maj 2010, 01:03 (CEST)[svar]
F.eks. hedder artiklen om Lee Morgan det samme på den engelske Wikipedia og ikke "Morgan Lee (trumpet/composer)" Mvh Knud Winckelmann 4. maj 2010, 01:05 (CEST)[svar]